• 69

PREDSTAVNIK FSS: Nije bio penal za Partizan, ali su crno-beli oštećeni kod ofsajda!

Svoje viđenje spornih situacija na 150. večitom derbiju dao je predstavnik FSS Milan Radaković

  • 69

Raste broj stručnjaka za suđenje koji tvrde da Vlado Glođović nije pogrešio kada je odlučio da ne dosudi penal za Partizan u 150. večitom derbiju.

Posle nekadašnjeg saveznog sudije Dobrivoja Srećkovića i Milan Radaković, čovek koji je od FSS određen za komentarisanje suđenja na televiziji Arena, rekao je da verovatno nije postojao penal za Partizan.

>>> BIVŠI SAVEZNI SUDIJA: Glođović ne može da dobije lošu ocenu za suđenje na derbiju!

- Iz jednog ugla se vidi da ide na igrača i da želi kontakt, iz drugog ugla imamo drugu sliku. Odluka je veoma teška, ali igrač sa svojom grimasom pokazuje da želi kontakt.Izuzetno je teško proceniti da li igrač Partizana želi kontakt ili je sprečen od strane igrača. Napadač traži kontakt, po meni je više da nije kazneni udarac, nego da jeste - rekao je Radaković.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

On je analizirao još nekoliko spornih momenata na meču. Posebno onaj u drugom poluvremenu kada je Mihajloviću poništen gol zbog ofsajda.

>>> UPOREDITE: Zvezda na 138. derbiju tražila ”preslikan” penal kao Partizan na 150! (VIDEO)

- Nema ofsajda kod gola Mihajlovića, neopravdano poništen gol Partizana, iako je sudija bio dobro postavljen. Nema ofsajda kada Mihajlović izlazi u prvom poluvremenu na golmana Kahrimana. Greška pomoćnika - jasan je Radaković koji se osvrnuo na zaustavno vreme:

- Vreme se meri 89 minuta i 40 i nešto sekundi, ali vreme se prekidalo koliko je pauza trajala, pa je nama bila velika konfuzija. Trebalo je u 90. minutu pokazati broj 9, ne u 95. minutu broj 4.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • T

    7 godina kradete titule,ekipe nalik Metalca nece da vas napadnu zbog gospode u upravi oba tima,šaljete lopove da sude Zvezdi,kradete 7 dugih godina.Golovi su vam pustani,nepostojeci penali svirani,itd...A vi se zalite za penal na derbiju na tada -29 bodova?

  • Nikola

    Zvezda! :-)

  • Pfc Rules

    Sram vas bre bilo, istupiti iz lige, pa neka igraju sami sa sobom.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima