ILIEV: Brutalno smo pokradeni, samo Glođović nije video penal! (VIDEO)

Sportski direktor Partizana žestoko kritikovao glavnog arbitra 150. Večitog derbija i okrivio ga za poraz crno-belih

  • 73

U Humskoj se i dva dana posle derbija ne stišava buka povodom odluka glavnog arbitra Vlada Glođovića. Najviše polemike izazvala je situacija u 12. minutu, kada posle duela Mihajlovića i Petkovića u kaznenom prostoru Zvezde, nije pokazao na belu tačku.

Osuo je Ivan Tomić paljbu po Glođoviću još tokom meča, a tome se pridružio i sportski direktor Ivica Iliev u izjavi za dnevni list Sport.

>>> PREDSTAVNIK FSS: Nije bio penal za Partizan, ali su crno-beli oštećeni kod ofsajda!

- Prvi utisak derbija mi je da smo brutalno pokradeni od strane sudija! Ne znam zašto se ovo dešava i kome ide u prilog, ali bih javno zamolio Milorada Mažića da ubuduće sudi sve Večite derbije, dokle god nože. Kukamo kako nam fudbal propada, a derbi je pokazao suprotno. Bio je borben, agresivan, pun kvalitet - rekao je sportski direktor Partizana i nastavio u jednom dahu.

>>> UPOREDITE: Zvezda na 138. derbiju tražila ''preslikan'' penal kao Partizan na 150! (VIDEO)

- Nažalost, onda se pojavio sudija, koji učini sve i uspe da uništi jednu ekipu. Pa, pogledajte snimak penala iz 12. minuta, koji samo on na stadionu nije video. poništen je gol zbog nepostojećeg ofsajda i prode je ''navučen'' faul za rivala rilikom čega je pomerena deset metara ka sredini terena. Taj Čovek nije dostojan tako velike utakmice - grmeo je Iliev na sudiju Glođovića.

Procenite i sami da li je bio penal iz više uglova, pa odgovorite na naše pitanje u anketi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ironija

    29. februar 2016 | 08:21

    Ivice,Glodjovic je mozda ostetio partizan donekle ali i da sudi 1000 derbija ga ne moze ostetiti koliko si ga ti unakazio.Uprava napolje!!!

  • Radonja

    29. februar 2016 | 08:19

    Javilo se štene.

  • Ironija

    29. februar 2016 | 08:19

    Ivice,Glodjovic je mozda ukrao penal i donekle ostetio partizan ali ga ne moze pokrasti i da sudi 1000 derbija,koliko si ga ti pokrao.Uprava napolje!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA