Novica Veličković se vratio u Partizan!

Iskusni krilni centar po drugi put u karijeri će obući crno-beli dres

  • 15

Košarkaši Partizana dobili su značajno pojačanje pred kraj ABA lige i početak domaćeg šampionata.

U klub iz Humske vraća se Novica Veličković koji će sa crno-belima potpisati ugovor do kraja sezone, nezvanično saznaje Telegraf. Ugovor će biti potpisan u narednih nekoliko dana.

>>> NOVICA ''UBICA'' SE VRAĆA U PARTIZAN: Crno-beli dovode dva velika pojačanja?

Povratak Veličkovića u Partizan nije neka nova vest s obzirom na to da se o tome spekuliše poslednjih nekoliko dana, odnosno od momenta kada je bivši reprezentativac raskinuo ugovor sa Trabzonom.

Veličković je iz Partizana prvi put otišao u Real, zatim je u dva navrata igrao u Megi, kao i Bambergu i pomenutom Trabzonu. Biće značajno pojačanje ispod koša, pogotovo što se Božo Đumić nedavno povredio.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steamroller

    29. februar 2016 | 18:17

    "Ubica" se vraca na mesto zlocina!

  • Lazarev Grad

    29. februar 2016 | 20:01

    Sta uradise pare od decka?, Umesto drugi bodiroga on propao skroz pa eto ovim danasnjim klincima sto zure da sto pre odu odavde primera da vide kako jedan veliki potencijal i igrac mogu da propadnu samo zbog preranog odlaska u velike timove da bi tamo grejali klupu a ta generacija partizana moram da priznam i ako sam zvezdas sa Tepicem, Tripkovicem i Novicom je trebala da pistane velika kao ona divac danilovic djordjevic..... Ali eto nema ih nigde sad propi su skroz a sa njima je izubila mnogo i nasa reprezentacija jer su oni trebali da budu kostur jedne generacije ali svi su otisli prerano i nisu imali posle minutazu svi su propali .... Pa sad ja pitam grobare koliko je Vujosevic veliki trener ?! Onoliko koliko ima dobar procenat od prodaje igraca da ih je zafrzo jos godinu pa mozda i dve jos u partizan sad bi bila druga prica sa njima ali ne drugibsu klinci cekali u red da se gurnu na trziste nije se imalo vremena...

  • GROBARCINA

    29. februar 2016 | 18:52

    Hvala mu i sa srecom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA