Zvezda na mini pripreme ide u Republiku Srpsku!

Grof Božović u Etno selo Stanišići vodi fudbalere koji neće imati reprezentativne obaveze

  • 9

Martovsku pauzu u šampionatu zbog reprezentativnih obaveza, fudbaleri Crvene zvezde će iskoristiti za mini pripreme pred početak plej-ofa Super lige.

Poznata je i destinacija - Etno selo Stanišići, nadomak Bijeljine. Tu će izabranici Miodraga Grofa Božovića odigrati prijateljski meč sa domaćim klubom Zvijezda 09, klubom koji su već jednom dobili na Marakani rezultatom 2:1.

>>> Zvezdin sledeći zadatak: Napad na svetski rekord Benfike!

- Poznato je da smo krajem prošle godine bili gosti Crvene Zvezde na najvećem srpskom stadionu, pa je red da klub sa lepim manirima kakav je Zvijezda 09 i samo Etno selo, uzvratimo gostoprimstvo kako i dolikuje. Dolaskom Zvezde, ''profitiraće'' svi a ponajviše fudbal u Semberiji - rekao je predsednik Zvijezde 09 i vlasnik Etno sela Boris Stanišić:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Veliki uspeh Zvijezde 09: Igrali su 6. ligu 2011. godine, a sada mnogi u regionu mogu da im zavide (FOTO)

- Moram da istaknem veliko zadovoljstvo što je Zvezda izabrala baš Etno selo za mini-pripreme, što govori da smo se u kratkom roku pozicionirali na najviše mesto. Napomenuću da se naša saradnja sa Zvezdom neće završiti na ovome, već nas u bliskoj budućnosti čeka još puno zajednickih projekata.

Podsetimo, Grof Božović će u Republiku Srpsku povesti one fudbalere koji neće putovati sa reprezentacijom, a na spisku Radovana Ćurčića najverovatnije će se naći Grujić, Kahriman, Petković i Katai.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I U"Sima

    29. februar 2016 | 23:11

    Nema veze sa fudbalom, ali ima sa Crvenom Zvezdom i vrlo trofejnim sportom. Reč je o odbojci. Sinoć je odigrana utakmica finala Kup-a Srbije između zvezde i mladog radnika iz Požarevca. Zvezda je zasluženo pobedila i osvojila pobednički pehar. "ZAHVALJUJEM REDAKCIJI TELEGRAFA ŠTO JE OVU VEST OBJAVILA". Ili su očekivanja bila da se u finalu nađe Vojvodina pa su igrači iz Požarevca neznajući za to pomrsili konce. JOŠ JEDANPUT HVALA.

  • SPARTA

    29. februar 2016 | 23:14

    Dodji te na Ozren. Da vidite prirodu našu. Pozdrav iz Opštine Petrova Republika Srpska

  • Akademik

    1. mart 2016 | 09:11

    Ocete reci idu u BiH na mini pripreme ...Danas je dan drzavnosti jedine i prave suverene priznate drzave Bosne i Hercegovine ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA