Srpski Brazilac pred debi za reprezentaciju: Jedan je Nemanja Vidić

Vojnović je rekao da je oduševljen uslovima za rad u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi

  • 7

Brazilac srpskog porekla Lijanko Evanđelista Neves Silveira Vojnović debitovaće u sredu za omladinsku selekciju Srbije (U19) u prijateljskoj utakmici protiv Španije.

Duel koji će izabranicima selektora Branislava Nikolića biti poslednja provera pred elitnu rundu kvalifikacija biće poseban za talentovanog štopera Sao Paola, pošto će obući dres zemlje o kojoj su mu pričali deda Jovan i otac Marselo.

- Očekivanja su obostrano velika, svestan sam toga i jedva čekam da obučem dres Srbije. Spreman sam i koncentrisan. Nadam se da ću debitovati na najlepši mogući način - izjavio je Vojnović za sajt Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Vojnović je rekao da je oduševljen uslovima za rad u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i otkrio koji mu je omiljeni srpski fudbaler.

- Jedan je Nemanja Vidić, najbolji evropski štoper. Ceo svet je čuo za njega, gledao sam ga, divio se - istakao je mladi fudbaler.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA