IBANJEZ: Voleo bih da ostanem u Zvezdi, ali ako dođe dobra ponuda...

Omaleni levi bek priznaje da razmišlja i o odlasku sa Marakane

  • 6

Golom iz slobodnog udarca protiv Partizana, Luis Ibanjez je izrastao u jednog od junaka 150. večitog derbija.

Argentisnki levi bek je još jednom dokazao da Crvena zvezda nije pogrešila kada ga je letos angažovala, ali i da je on napravio sjajan potez dolaskom u Beograd. Međutim, pitanje je da li će u njemu ostati i sledeće sezone.

>>> Ibanjez otkrio Grofove reči pre meča! (VIDEO)

- Ne znam još, ovde mi je stvarno odlično. Voleo bih da igram u Ligi šampiona. U tom slučaju bi voleo da ostanem. Ali ako dođe neka dobra ponuda... Znam da me prate, ali polako. Prvenstvo je tek na sredini, daleko je prelazni rok- rekao je Ibanjez u razgovoru za Večernji list.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ibanjez se osvrnuo i na samu utakmicu koju je Zvezda dobila rezultatom 2:1.

- Bilo je vruće u Humskoj, utakmica je prekidana nekoliko puta zbog baklji, domaćini su ljuti  na sudiju... Bilo je veliko slavlje, do jutra smo bili svi na slavlju na splavu, negde oko šest ujutro sam došao kući. Zvezda drži čvrsto prvo mesto s neverovatna 32 boda više od Partizana. Treba samo da nastavimo dalje, jer se igra plej-of, a bodovi će se prepoloviti tako da nam treba što veća prednost, ali verujem da ćemo biti prvaci - jasan je bio Ibanjez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    1. mart 2016 | 19:27

    Све је то профи фудбал. Битно је да дајеш све од себе кад играш за највећи клуб на овим просторима. И свака част на голчини коју си постигао у претходном колу, иако је то био не много битан тим. Али то је доказ да и у утакмицама са малим тимовима дајеш све од себе.

  • Gorcilo

    1. mart 2016 | 20:25

    Momce igras kao zmaj. Daj boze da odes negde gbe ces igrati. Sa tvojim sposobnostima i zalaganjem naci ces dobar klub. Samo nastavi ovako i nema brige. Sve cestitke za golcinu.

  • Leskovac

    1. mart 2016 | 19:49

    Ako odes u benfiku moras da cekas u red da izvodis slobodnjake ili da to radis u b timu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA