Mesi otkrio gde želi da završi karijeru, a to nije Barselona!

Kapiten reprezentacije Argentine istakao je da bi voleo da igra za klub iz svoje zemlje do kraja karijere

  • 0

Lionel Mesi nikada nije krio da ne želi da igra za neki drugi evropski klub osim za Barselonu u kojoj je od svoje 13. godine. Ipak, postoji mogućnost da obuče dres drugog kluba, ali iz njegove domovine.

>>> Nova majstorija Mesija! Golčina iz slobodnjaka u rašlje! (VIDEO)

- To je nešto što još uvek želim da uradim. Ne znam kada, ali to je mogućnost - rekao je Mesi za El Grafiko, kada je upitan da li postoje šanse da se vrati u Argentinu.

Mesi je kao klinac igrao za Njuels Old Bojs, tako da ukoliko postoji mogućnost i ako mu telo to bude dozvoljavalo, postoji mogućnost da deo karijere provede tamo.

- Nisam postavio sebi nikakav cilj, ni dugoročan ni kratak, ali voleo bih da igram dok mi to telo bude dozvoljavalo i dok budem imao šta da ponudim svom timu. Kad budem znao da je to vreme, doneću odluku - rekao je Mesi.

Mesi je pričao i o svom učinku u dresu Argentine, gde je postigao 49 pogodaka i osam golova ga deli od rekorda Gabrijela Batistute.

- Ne zanimaju me priče o rekordima, više od toga želim da osvajam trofeje - istakao je kapiten Gaučosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA