VUČIĆ: Zvezda dobila 5 ili 10 puta više od Partizana!

Premijer Srbije pričao o statusima večitih tokom gostovanja na RTS-u

  • 18

Premijer Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju naciji imao je poruke i za navijače Crvene zvezde i Partizana tokom gostovanja na RTS.

Istakavši da tom ludilu nema kraja, Vučić je objasnio statuse klubova večitih.

- Fudbalski klub Crvena zvezda dobija pet ili 10 puta više nego Partizan. A, znate šta prvo kažu kad izgube neku utakmicu od Partizana, u košarci ili u fudbalu? "To je Vučić namestio zbog izbora".

- Tom ludilu nema kraja. Ja sam se kao predsednik Vlade ponašao veoma fer, trudio sam se da svi budu zadovoljni. Oni koji mogu da budu nezadovoljni su navijači Vojvodine, OFK-a, Rada.

Deo je bio posvećen i košarkaškom klubu Partizan. Neočekivano je pomenut nekadašnji predsednik Partizana, Predrag Danilović.

- Ja sam besan na rukovodstvo Partizana u košarci, što neće da kaže svojim navijačima... Ja se sada direktno obraćam navijačima Partizana - više je pomogla država i Aleksandar Vučić košarkaškom klubu Partizan, nego košarkaškom klubu Crvena zvezda.

- Pitajte za to Danilovića i Berića. Neki bi trebalo da se stide. Ne Danilović, koji je pošteno govorio, ali uvek bi ga nekako ućutkali. Što ovi drugi ne izađu i ne kažu koliko je država pomogla i koliko je na različite načine Aleksandar Vučić pomogao? Zato što je lakše da se kaže da je Vučić kriv. Lakše je da se čuje "Vučiću, pederu", nego "uprava napolje" ili nešto drugo - poručio je Vučić, čiji brat Andrej je bio u rukovodstvu KK Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad timotojevic

    2. mart 2016 | 14:04

    Bas si velikodusan pa od svoje ocevine pomazes, jesi veliki samarjanin.

  • MN

    2. mart 2016 | 15:01

    Pa Kk Partizan treba i da dobija novac od drzave jer je to i dalje drzavni klub a Kk Crvenoj Zvezdi ne treba da ode ni dinar jer se ne nalazi u vlasnistvu drzave.

  • Edonis011

    2. mart 2016 | 14:23

    Dobro, jel pet ili deset puta? ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA