• 18

VUČIĆ: Zvezda dobila 5 ili 10 puta više od Partizana!

Premijer Srbije pričao o statusima večitih tokom gostovanja na RTS-u

  • 18

Premijer Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju naciji imao je poruke i za navijače Crvene zvezde i Partizana tokom gostovanja na RTS.

Istakavši da tom ludilu nema kraja, Vučić je objasnio statuse klubova večitih.

- Fudbalski klub Crvena zvezda dobija pet ili 10 puta više nego Partizan. A, znate šta prvo kažu kad izgube neku utakmicu od Partizana, u košarci ili u fudbalu? "To je Vučić namestio zbog izbora".

- Tom ludilu nema kraja. Ja sam se kao predsednik Vlade ponašao veoma fer, trudio sam se da svi budu zadovoljni. Oni koji mogu da budu nezadovoljni su navijači Vojvodine, OFK-a, Rada.

Deo je bio posvećen i košarkaškom klubu Partizan. Neočekivano je pomenut nekadašnji predsednik Partizana, Predrag Danilović.

- Ja sam besan na rukovodstvo Partizana u košarci, što neće da kaže svojim navijačima... Ja se sada direktno obraćam navijačima Partizana - više je pomogla država i Aleksandar Vučić košarkaškom klubu Partizan, nego košarkaškom klubu Crvena zvezda.

- Pitajte za to Danilovića i Berića. Neki bi trebalo da se stide. Ne Danilović, koji je pošteno govorio, ali uvek bi ga nekako ućutkali. Što ovi drugi ne izađu i ne kažu koliko je država pomogla i koliko je na različite načine Aleksandar Vučić pomogao? Zato što je lakše da se kaže da je Vučić kriv. Lakše je da se čuje "Vučiću, pederu", nego "uprava napolje" ili nešto drugo - poručio je Vučić, čiji brat Andrej je bio u rukovodstvu KK Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Brunox

    Pa on nije normalan

  • @Žika Živac@

    5 ili 10?

  • batko

    Generalno sponzorstvo Gasproma dogovorio je Skundric, sto je bilo pre tvoje vlasti, a potvrdio i zacementirao predsednik Putin, dolaskom na Marakanu Licno, sto je takodje bilo pre tvog dolaska na vlast. A tadašnja vlast je bila u rukama grobara Tadica i Dacica, medjutim Rusi dobro znaju ko je jedini srpski sportski brend, i jedan od simbola Srbije. To i ti, kao vatreni ZVEZDAS znaš!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima