Đoković optimista pred Dejvis kup: Nadam se da ću igrati! (FOTO)

Najbolji teniser sveta izjavio da se bolje oseća nakon infekcije oka i da bi trebalo da zaigra protiv Kazahstana u Dejvis Kupu za vikend

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da oporavak posle infekcije očiju ide svojim tokom i da veruje da će u petak zaigrati na otvaranju Dejvis kup meča između Srbije i Kazahstana.

- Optimista sam i nadam se da ću igrati. Bio sam malo skeptičan, ali sada je sve u redu. Imam još dva treninga da se priviknem na dvoranske uslove - rekao je Ðoković na konferenciji za medije u dvorani "Aleksandar Nikolić".

>>> Pogledajte kako se Đoković nervirao, pa radovao na skokove Ivane Španović (VIDEO)

Ðoković je, u svom stilu, iskoristio priliku da se našali, pa je pozvao ljude koji regulišu rasvetu da mu pomognu tako što će prilikom servisa smanjiti svetlo, a potom pojačati.

Foto: Srđan Stevanović/TSS Foto: Srđan Stevanović/TSS

Ðoković i VIktor Troicki, koji znaju kakav je ambijent u dvorani, s obzirom na to da su podržavali košarkaše Crvene zvezde, odnosno Partizana, nadaju se da će tribine biti pune.

- Ne verujem da će atmosfera da bude kao na košarci, jedva čekam da bude puna dvorana i baš me zanima kako će to izgledati na teniskim mečevima - istkao je Troicki.

Najiskusniji u srpskom timu Nenad Zimonjić, jedini siguran za mesto u dublu, takođe je iskoristio priliku da se našali.

- Jedino još sa selektorom Obradovićem nisam igrao. U svakom slučaju, svi se dobro poznajemo, a odluku o tome donećemo posle prvog dana - istakao je Zimonjić.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana igra se od 4. do 6. marta.

Foto: Srđan Stevanović/TSS Foto: Srđan Stevanović/TSS

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA