Da li je vezista Partizana dokazao Tomićeve tvrdnje da je ''novi'' Saša Ilić? (VIDEO)

Izgleda da je trener crno-belih bio u pravu kada je u superlativu govorio o Kosoviću

  • 8

Trener Partizana Ivan Tomić je po povratku crno-belih sa priprema apostrofirao Nebojšu Kosovića kao fudbalera koji bi mogao da bude ''novi'' Saša Ilić.

Čini se da je donedavno zaboravljeni vezista, igrom protiv Radničkog iz Niša, potvrdio Tomićeve reči i najavio da bi ovo moglo da bude njegovo proleće.

>>> Partizan promašio penal protiv Radničkog! PONOVO (VIDEO)

- Kiću Kosovića nisam poznavao. Na pripremama je jako dobar. Ponašanje, pristup, komunikacija na terenu, tehničko-taktički kvaliteti. Mnogo svojim pokretima, to je i on rekao, podseća na Sašu Ilića…Način trčanja, tehnika, smisao za igru…Pred njim je lepa budućnost - rekao je Tomić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

A potvrdio je sa dve asistencije protiv Nišlija posle kojih su Nemanja Mihajlović i Alen Stevanović zatresli mrežu Aleksandra Jovanovića.

>>> Mihajlović načeo Radnički: Da li je Partizan dao gol iz ofsajda? (VIDEO)

Doduše, kod prvog gola Mihajlović je bio u ofsajdu, ali tek pošto je Lukić u međuvremenu dodirnuo loptu na putu od Kosovića do Mihajlovića. Kod drugog gola sve je bilo čisto jer je Kosović sjajno proigrao Stevanovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • desspa

    2. mart 2016 | 20:37

    Da slazem se odlican komentar,za mene je on najvece iznenadjene,odlicno je igrao danas,Ne samo zbog asistencija kod goloca nego izuzetna igra u polju.Bravo Kico...

  • M.Dj

    2. mart 2016 | 23:30

    Kiza odradio ogroman potez dovevsi ovog decka. Odusevljen sam njim. Trazite neku sitnicu da ga pljujete verujte necete je naci decko je bio fenomenalan protiv Radnickog.

  • Звезда

    2. mart 2016 | 21:09

    Ух, и то му неки комплимент.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA