Danilović: Zna Vučić na šta je išla pomoć države u Partizanu

Bivši predsednik crno-belih ponovio da je bio zahvalan premijeru za pomoć klubu

  • 82

Izjava premijera Aleksandra Vučića da su Vlada i on lično znatno više pomogli KK Partizan, nego KK Crvena zvezda i da je besan na Upravu crno-belih što to neće da kaže svojim navijačima koji mu pogrdno skandiraju, izazvala je brojne reakcije u sportskoj javnosti.

Toliko da se čak i spekuliše da je potpredsednik Partizana Miroslav Berić odlučio da podnese ostavku.

Vučić je rekao da bi pojedini u klubu trebalo da se stide, ali ne i bivši predsednik kluba Predrag Danilović.

- Ne Danilović, koji je pošteno govorio, ali uvek bi ga nekako ućutkali. Što ovi drugi ne izađu i ne kažu koliko je država pomogla i koliko je na različite načine Aleksandar Vučić pomogao - rekao je između ostalog premijer.

Na sve to, Danilović u izjavi za "Informer" kaže:

- Vučić jeste u jednom momentu pomogao. Taj novac je, kao što i gospodin Vučić to zna, otišao na isplate poreza i jednog dela igrača. Ipak, to je rečeno više puta. I ja sam mu kao predsednik bio zahvalan na tome, kao što sam i više puta rekao.

Košarkaški klub Partizan apelovao je na navijače da se na utakmicama crno-belih uzdrže od pogrdnog navijanja i izražavanja političkih i vansportskih stavova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Flegma

    3. mart 2016 | 08:32

    Koja manipulacija i demagogija... Kazu, vratio se telekom u partizan posle godinu i nesto... A ko je oterao telekom pre vise od godinu dana iz partizana?

  • Звезда

    3. mart 2016 | 00:55

    С којим разлогом грађани Србије финансирају југословенски тим? Нека их финансира њихова југа? Докле више да нас гуле југославени?

  • S.C.

    3. mart 2016 | 00:52

    Zar se ne sdite kakav fudbal imamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA