Prognoziraju joj nokaut u drugoj rundi, ali lepa Miša se ne predaje: Na sve ili ništa! (VIDEO)

Velika noć nas čeka za vikend u Las Vegasu

  • 2

Posle brutalnog prebijanja Ronde Rouzi od strane Holi Holm (10-0), sličnu sudbinu poznavaoci prilika u UFC predviđaju i Miši Tejt (29).

Amerikanka je na otvorenom treningu uoči UFC 196 u Las Vegasu pokazala opuštenost, ali i spremnost da porazi u ovom trenutku favorizovanu rivalku.

Miša drugi put napada šampionski pojas, posle poraza od Ronde Rouzi 2013. godine. Spremna je za borbu koja će se održati u noći između subote i nedelje u čuvenoj MGM areni.

>>> SEKSI MIŠA TEJT: Pet stvari koje niste znali o najlepšoj MMA fajterki (FOTO)

- Jedna sam od dve žene na celom svetu koja se bori za naslov u najvećoj MMA promociji. Svesna sam da je ovo za mene velika prilika.

- Ne postoji garancija da ću ikad više dobiti priliku da se borim za titulu. Ova borba je za mene sve ili ništa. To mi je jedino bitno. Osećam se sajno, pripremljeno i koncentrisano za ovu borbu - poručila je Miša Tejt (17-5).

Printskrin: youtube/ MMAFightingonSBN Printskrin: youtube/ MMAFightingonSBN

Pogledajte njen trening.

Sa druge strane, Holi Holm (34) koja brani titulu šampiona imala je vremena tokom otvorenog treninga i da nauči plesom devojčicu koju je izvela na podijum.

Kvote:

Pobeda Holi Holm 1,27

Pobeda Miše Tejt 3,80

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA