Sudijska komisija FSS: Nije bio penal za Partizan u derbiju, Mihajlović je simulirao!

Međutim, pomoćni sudija je napravio grešku jer je digao ofsajd za crno-bele u 47. minutu koji nije bio

  • 90

Vlado Glođović nije oštetio Partizan na 150. večitom derbiju protiv Crvene zvezde, ali njegov pomoćnik Nemanja Petrović jeste.

To su odluke Sudijske komisije FSS koja je zasedala 3. marta i na čijom sednici je razmatran izveštaj posmatrača suđenja utakmice 24.kola Super lige, Partizan – Crvena zvezda, Zdravka Jokića.

Sudijska komisija FSS u sastavu Dušan Mrakić, Zoran Petrović, Mirko Simić, Dragan Radulović i Đorđe Žutić, u potpunosti je prihvatila izveštaj koji je konstatovao pogrešnu procenu pomoćnog sudije Nemanje Petrovića iz 47. minuta, kada je signalizirao ofsajd poziciju igrača FK Partizana.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sudijska komisija se detaljno bavila situacijom iz 12. minuta, koja se odigrala u šesnaestercu FK Crvene zvezda i u potpunosti je prihvatila zaključak da je sudija Vlado Glođović u pomenutoj situaciji doneo ispravnu odluku, pošto je u navedenoj situaciji bilo elemenata simuliranja igrača FK Partizan.

Sudijska komisija FSS izrazila je negodovanje što je Fudbalski savez Srbije prosledio snimak sa spornim detaljima iz pomenutog meča, odgovornim licima u UEFA, u nameri da se i na taj način eliminišu bilo kakve insinuacije i sumnje po pitanju konačne odluke Sudijske komisije FSS.

Takođe, članovi Sudijske komisije FSS odbili su da svojim potpisima overe zapisnik sa donesenim odlukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Capo

    3. mart 2016 | 18:34

    Okej nije bio ofsajd,ali ako se kamera zaustavi baš u trenutku dodavanja vidi se da je linija u pitanju s tim da je Miha uletao a Luka izlazio i bilo je izuzetno teško sudiji da proceni tu situaciju.. Hoću da kažem da su greške sudija sastavni deo igre i da nema potrebe za ovolikim tenzijama,pogotovo što je partizan imao i 30 min. igrača više i nije iskoristio!

  • Mil@n

    3. mart 2016 | 18:36

    Ocekivano, Glodjevic ( covek zadatka ) izbegao kaznu, pomocnici kolateralna steta i to je to od Mrakica i komisije. Cirkus, kao da smo svi coravi.

  • Milos

    3. mart 2016 | 19:13

    A sto ne potpisase izvestaj ako su sigurni da je to tako? Zasto u svemu mora da se pravi problem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA