HITNA SEDNICA IO FSS! Karadžić i Kokeza: Sumnjamo u rad Sudijske komisije!

Da li je na pomolu raskol u FSS?

  • 10

Posle saopštenja Sudijske organizacije FSS moglo se naslutiti, a potvrda da nešto ne štima na relaciji sudijski organ - Savez stigla je ubrzo.

Naime, FSS je izdao zvanično saopštenje ispod kog su potpisani predsednik Tomislav Karadžić i potpredsednik Slaviša Kokeza, a tiče se nepotpisivanja zapisnika sa odlukama koje je Sudijska komisija donela.

>>> Sudijska komisija FSS: Nije bio penal za Partizan u derbiju, Mihajlović je simulirao!

Razlog zašto nisu potpisali leži u činjenici da se ne slažu sa odlukom Saveza što je prosledio snimak sa spornim detaljima iz pomenutog meča, odgovornim licima u UEFA, u nameri da se i na taj način eliminišu bilo kakve insinuacije i sumnje po pitanju konačne odluke Sudijske komisije FSS.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Sudijska komisija FSS je nezavisno telo naše organizacije koje ima punu autonomnost u donošenju odluka, ali imajući u vidu sve okolnosti prilikom analize spornih događaja sa utakmice između Partizana i Crvene zvezde, odnosno navodne jednoglasne odluke članova komisije i posebno njihove reakcije da ne potpišu zapisnik sa odlukama koje su doneli, postoji osnovana sumnja u rad iste.

>>> FSS kaznio Tomića sa dva meseca, Partizan plaća MILION dinara!

- Zbog svega navedenog, a pre svega odsustva obaveze da se pismeno prihvati odgovornost za donesene odluke, rad sudijskih organa FSS biće pod lupom članova Izvršnog odbora FSS na sednici koja će 4. marta biti održana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi - ističe se u zajedničkoj izjavi Tomislava Karadžića i Slaviše Kokeze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA