Đoković objasnio srpskoj publici kako treba da navija!

Najbolji teniser sveta pozvao navijače da se ugledaju na fanove iz Kazahstana koji su pravili buku tokom pauza i koristili navijačke rekvizite

  • 7

Novak Đoković je posle tri godine ponovo zaigrao u Beogradu, gde u hali Aleksandar Nikolić Srbija vodi bitku protiv Kazahstana u Dejvis Kupu.

 

>>> Đoković: Čast mi je da igram u hali koja nosi epitet hrama košarke!

 

Prvi dan takmičenja doneo je skromnu posetu u nekadašnjem Pioniru, gde je bilo mnogo praznih stolica. Poseta nije bila na nivou tokom Novakovog meča, ali ni atmosfera, koja je izgledala kao da je u pitanju pozorišna predstava, a ne Dejvis kup meč, gde je po pravilu publika ''luđa'' nego što je to uobičajeno na turnirima.

 

>>> Zašto Beograd nije došao da gleda Novaka? (VIDEO)

 

Novak je povodom toga imao poruku za navijače, koje je pozvao da pruže podršku ekipi drugog dana kada su na programu dublovi, ali im je i poručio da mogu da se ugledaju na navijače Kazahstana, koji su u pauzama pravili buku i koristili navijačke rekvizite.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Nemamo mnogo prilika da nastupamo pred domaćom publikom. Ja sam poslednji put u Srbiji nastupao u Kraljevu, ali nisam dugo ovde i uželeo sam se Beograda. Podrška znači mnogo, posebno u ovom takmičenju, gde je publika slobodnija i navija izmedju poena, a mogu se koristiti i muzički rekviziti... Videli smo kako to Kazahstanci danas koriste -  rekao je Đoković.

 

Najbolji teniser sveta je pozvao navijače da u subotu od 14.00 budu u hali kada je na programu dubl u kome će igrati on i Nenad Zimonjić.

 

- Nenad (Zimonjić) i ja ćemo sutra nastupiti ovde. Pozivam publiku da dodje i podrži nas. Nadam se da će im biti interesantno zbog posebne karakterističnosti dubla - rekao je Đoković.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. mart 2016 | 21:49

    Dosao sam iz Švajcarske da gledam Srbiju. Imam i ja posla. Ali kad hoćeš sa srcem, možeš sve postignuti.

  • Decak

    4. mart 2016 | 21:04

    Toliko novace koliko te vole tamo tvoji beogradjani

  • Messi

    4. mart 2016 | 20:43

    A da mozda nije objasnio kako narod da dodje do posla u ovoj raspad drzavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA