Todorić otkrio: Moj otac je bio veliki zvezdaš

Imao sam ponudu Zvezde da pređem, ali sam shvatio da je jaka konkurencija na mojoj poziciji, pa sam se odlučio za Partizan , rekao je sportski direktor Partizana

  • 28

Sportski direktor KK Partizan, Dragan Todorić otkrio je zanimljivu informaciju da su mu otac i cela porodica zvezdaši.

Todorić je ispričao da je trebalo da peđe u Zvezdu, ali je odustao jer je bila velika konkurencija pa se opredelio za Partizan.

>>> Todorić opleo po Grboviću: Pljuvanje po Partizanu neće ti doneti posao u klubu!

Sve ovo je bio odgovor sportskog direktora Partizana pesniku Ljubivoju Ršumoviću koji je ispričao na proslavi rođendana Zvezde da je kao član UO KK Zvezda išao u Kraljevo da dovede Todorića i da nije želeo da pređe jer su mu svi Partizanovci.

- To nije tačno. Cela moja porodica je navijala za Crvenu zvezdu. Otac mi je bio ortodoksni zvezdaš - rekao je Todorić za Kurir.

- Imao sam ponudu Zvezde da pređem kao junior. Potpisao sam i pristupnicu, ali tada je kod njih bila velika konkurencija na mestu na kojem sam ja igrao Tu su bili Slavnić, Rakočević, pa sam odlučio da je bolje da odem u Partizan. Ispostavilo se da ssam doneo dobru odluku - rekao je Todorić.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA