LETELA KRV PO RINGU: Diaz brutalno porazio Mekgregora u 2. rundi (VIDEO) (FOTO)

Irski UFC borac doživeo prvi poraz u karijeri

  • 20

Američki UFC borac Nejt Diaz napravio je veliko iznenađenje u Las Vegasu pošto je brutalno pretukao Konora Mekgregora posle nepune dve runde.

Mekgregor, koji se za ovu borbu "preselio" u velter kategoriju otkrio je da među velikim momcima važe drugačija pravila. Iako je kontrolisao borbu u prvoj i u polovini druge runde, bio je dovoljan jedan momenat nepažnje pa da ga gabaritniji Nejt Dijaz obori i "odradi" kao da je omladinac.

A počelo je kao što su svi očekivali da će početi: neverovatno brzi Konor je hirurški precizno "ubadao" Diaza sa distance, a publika je ludela. Međutim, iako mu je Mekgregor "otvorio" arkadu, Dijaz nije pao, kao što bi bio slučaj sa bilo kim u Konorovoj pero kategoriji, već je ostao na nogama.

A onda, grom: sredinom druge runde, Dijaz je pogodio Mekgregora opasnom levicom, i Konor se našao na podu. Dijaz je plasirao seriju udaraca u glavu, a Mekgregor je pokušao da ga obori, kako bi prekinuo ovu salvu. U klinču, Diaz se odjednom našao Konoru iza leđa, uhvatio ga rukama za vrat i počeo da ga davi.

Gotovo, Mekgregor se predao! Prvi UFC poraz u karijeri!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Nisam iznenađen. Ja sam uvek spreman. Udarao sam ga dobrim udarcima koji su ga sredili. Počeo sam polako, ali posle sam bio brz. Moj džu-džicu je uvek tu - rekao je pobednik Nejt Dijaz.

Mekgregor, koji se pre meča nije mnogo bavio činjenicom da je Dijaz daleko teži borac, već je govorio kako to nema veze i da će da ga "pokida", možda je zažalio zbog svoje nepromišljenosti. Veći ljudi teže padaju, naučio je Konor sinoć.

- Mislim da sam ga dobio u prvoj rundi. Uvek sam skroman, u pobedi ili u porazu. Pokušao sam da pređem u težu kategoriju, ali nije mi uspelo - rekao je Konor.

Podsetimo, Amerikanac je neočekivano zauzeo mesto Rafaela dos Anjosa koji je polomio nogu i nije mogao da se takmiči protiv Mekgregora.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    6. mart 2016 | 09:40

    kako prvi poraz kad je izgubio i od Artemij Sitenkova i od Joseph Duffya

  • djenka

    6. mart 2016 | 08:39

    Secam se Kasijusa Kleja (Muhamed Ali -za mladje) , Mate Parlova, Holifilda, Tajsona... Ali ovo neljudsko ,zivotinjsko izivljavanje je DALEKOOOOO!!! od sporta i fer borbe koje smo mi (malo) stariji gledali ! Navijao sam sat da me probudi u 2-3 ujutro da gledam Benesa marijana i gore pomenute , a sada kada naidjem na ovako nesto gasim TV. Ili okrenem drugi kanal !Planeto : quo vadis?!!

  • Воип

    6. mart 2016 | 09:24

    Pa ovo treba zabraniti. Na sta bre ovo lici, klanica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA