Partizan oštro odgovorio Zvezdi: Malo vam je SVE!

Posle oštrog saopštenja Crvene zvezde odmah se oglasio i Partizan sa teškim rečima prema večitom rivalu

  • 35

Duel večitih rivala Partizana i Crvene zvezde u rukometu izazvao je velike polemike i prave "ratove" saopštenjima. Posle derbija u kojem je nije bilo pobednika jer je završen sa 32:32 crveno-beli su bili ogorčeni i prvi su počeli sa saopštenjima u kojem su istakli katastrofalno stanje u srpskom rukometu.

>>> Zvezda: Sudije daju golove, a nama 7 igrača teško povređeno! Dokle?

Nekoliko dana kasnije Partizan je odgovorio na ovo saopštenje koje prenosimo u celosti:

>>> Peruničić uleteo na teren da zaustavi koškanje rukometaša Zvezde i Partizana! (FOTO)

- Malo vam je i SVE!

Poštovane komšije da li iko u Srbiji danas može da poveruje da je Partizan u bilo čemu favorizovan? Kao redovni učesnici uzbudljivih borbi za titule u poslednjih 25 godina, razumemo u potpunosti frustracije i neiskustvo vaše uprave, kada su u pitanju utakmice za visok plasman, kao i strahove od nepoznatog (play off).

>>> Zvezda nezadovoljna suđenjem u derbiju sa Partizanom! (FOTO)

- Ne razumemo vašu bahatost, stalno pozivanje na politiku i poziciju sile, koju bez ikakve podloge zauzimate u rukometnom takmičenju, koje je upravo za vas uvek imalo najviše razumevanja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Mnogo ste se bolje snalazili u borbi za opstanak, gde ste uvek uspevali da u poslednjem kolu, nerešenim rezultatom ostanete u ligi, a kasnije telefonskim pozivima iz vrha države, dobijali pravo na nastup mimo svih pravila i rokova.

- Na vašu žalost, u rukometu na kraju titulu osvoji najbolji, a novac i politički pritisak nije isključivo faktor uspeha, kao što ste ustalom na prethodnom derbiju i sami videli.

- Takođe na vašu žalost, nama NIKO ne pomaže i mi ne moramo i nećemo NIKOME ćutati!", navodi se u saopštenju potpisanom sa "RK Partizan".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA