Novi potres u Partizanu: Važan član UO podneo ostavku!

U pitanju su suprotstavljena mišljenja, koja se, nažalost, nikakvim dijalogom ne mogu promeniti ili bar približiti - napisao je Nedić u ostavci.

  • 31

Član Radne grupe FK Partizan Vojislav Nedić podneo je ostavku na tu funkciju zbog, kako je naveo, razmimoilaženja u mišljenju koncepcije kluba.

>>> Palo prvo priznanje: Član uprave Partizana odlazi iz kluba

Nedićeva ostavka je samo nastavak unutrašnjih skoba unutar kluba, koji su kulminirali nakon poraza ekipe od Augzburga i eliminacije iz Evrope. Dotadašnji predsednik Zoran Popović je podneo ostavku, deo uprave je opstao i formirana je Radna grupa.

- Ovim putem obaveštavam Radnu grupu da više neću učestvovati u njenom radu. Razloga je više, ali će u ovom trenutku biti dovoljno da navedem da postoje bitne koncepcijske razlike, kako u pogledu Partizanove sadašnjosti, tako i budućnosti - naveo je Nedić u pisanom saopštenju, dodavši:

- U pitanju su suprotstavljena mišljenja, koja se, nažalost, nikakvim dijalogom ne mogu promeniti ili bar približiti. Zbog toga bi moje prisustvo sastancima Radne grupe bilo nesvrsishodno.

Nedić je, posle odlaska predsednika Zorana Popovića, izabran da do sazivanja Skupštine bude deo Radne grupe zajedno sa Miloradom Vučelićem, Ivicom Ilievim, Milošem Vazurom, Vladimirom Vuletićem i Milanom Obućinom.

Zanimljivo, pre 2 godine isti potez je napravio mladi Nedić, Novak, inače sin Vojislava Nedića. Tada je jedno saopštenje bilo dovoljno da se mladi funkcioner povuče iz kluba. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    7. mart 2016 | 12:24

    Cuj vazan clan, posto ste romsko glasilo reci cu vqm da je taj potez za vas veoma los, bez Nedica u klubu se smanjuje Vucicev uticaj!

  • XxX

    7. mart 2016 | 12:44

    Potres? Mozda ali u vladi Srbije jer je ovo zna se ciji potrcko bio. Za Partizan se sigurno nije borio.

  • Milos

    7. mart 2016 | 12:21

    Putuj igumane i ne brini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA