GROF ZA KATEDROM: Miodrag Božović drži predavanje studentima na fakultetu!

Predsednik i trener Crvene zvezde održaće predavanje na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

  • 37
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda je u prošlosti bila povezana sa studentima, a čak je i klub osnovan pre 71. godinu u prostorijama starog DIF-a u Deligradskoj 27 u Beogradu, a sada te veze želi ponovo da ojača.

>>> GORELA MARAKANA! Rođendanska bakljada navijača Zvezde oko celog stadiona! (VIDEO)

Godinu dana nakon osnivanja Zvezde, došlo je i do fuzije fiskulturnog društva Crvena zvezda i fiskulturnog društva narodne studentske omladine beogradskog Univerziteta ''Student''.

Klub iz Ljutice Bogdana želi da ponovo bude bliži studentariji, pa će predstavnici kluba u narednom periodu biti gosti mnogih beogradskih fakulteta, za sada.

Svoje prvo predavanje Zvezda će održati na Ekonomskom fakultetu u sredu 9. marta sa početkom u 18.45. Pored predsednika Svetozara Mijailovića, gosti će biti Miodrag Božović i neki od fudbalera Zvezde.

- Svi studenti Ekonomskog fakulteta imaće priliku da popričaju sa ljudima iz kluba, ali i da se učlane u Crvenu zvezdu - navodi se na sajtu crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    7. mart 2016 | 19:56

    Гроф као професор одржао два предавања комшијама, али слабо капирају. И решио да им држи предавања све док не науче градиво.

  • Dule

    7. mart 2016 | 18:02

    Crvenu Zvezdu je osnovala studenska omladina Beograda, a ko je osnovao SD Partizan? Da vas podjetim Titini oficiri / Intelegencija nema šta/.

  • smesni ste

    7. mart 2016 | 18:49

    Auu al vam grof nabio kompleks sve sami grobari komentarisu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA