Ko bi rekao da će Mekgregor ovako da reaguje kad je video Diaza posle batina? (VIDEO)

Irac je pred borbu previše ''poleteo'', a na konferenciji posle meča je bio neobično miran, a posebno upečatljiv trenutak bio je kada je njegov protivnik ušao u salu

  • 14

Prava senzacija viđena je na UFC 196 gde je u glavnoj borbi Konor Mekgregor doživeo prvi poraz u UFC-u (7:1), a ukupno treći u karijeri (19:3). Nejt Diaz je šokirao ceo svet. Iako je Irac bio apsolutni favorit prema kladionicama, teži i viši Amerikanac se u velter kategoriji bolje snašao.

>>> Postavlja rekorde: Mekgregor dobio neverovatu sumu novca samo da se pojavi u ringu!

Istrpeo je udarce Mekgregora u prvoj rundi, a kada se Irac opustio usledila je jedna munjevita kontra i pogodak u bradu, koji je uzdrmao Irca. Posao je završio ''davljenjem'' u parteru i Mekgregor je morao da preda.

''The Notorius'' je pred borbu bio nadmen i može se reći da je previše poleteo. Diaz ga je spustio na zemlju, a na konferenciji za borbu Mekgregor je bio mirniji nego što je to bio slučaj pred fajt. Kada je ugledao svog rivala, koji je nešto kasnije stigao na konferenciju, samo je složio smorenu facu.

Trenutak kada Nejt Diaz ulazi u salu i kada ga Mekgregor pogleda pogledajte na 17:05 u priloženom videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danni

    7. mart 2016 | 22:15

    I kladionicari moraju da zarade :) McGregor <3

  • Zikica

    7. mart 2016 | 22:13

    Jbg Conor je jako pun sebe to mu se i obilo o glavi ljudi su smešni osuđuju pola sveta ne dozvoljava niti priznaje mma za sport ali ja pratim i cenim ove hrabre ljude svaka čast volim mma to će bit sport budućnosti. ..

  • Dr. za rock and roll

    8. mart 2016 | 00:11

    Razbio ga mcgregor!! Ovaj je imao srece sto mu se palo da ga uhvati za vrat i davi inace bio je pukao. Pa pogledajte samo facu ameru a pigledajte mcgregoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA