Radonjić pričao o Panatinaikosu: Novi igrači im doneli kvalitet, u dobroj su formi

Trener crveno-belih želi pobedu protiv Panatinaikosa, ali upozorava da su u veoma dobroj formi

  • 4

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan posle pobede svoje ekipe nad Krkom kojom su crveno-beli obezbedili drugo mesto i prednost domaćeg terena protiv Cedevite.

- Posle 26 kola, uprkos svim problemima tokom sezone, uspeli smo da dođemo do druge pozicije i jednostavno moramo da budemo zadovoljni ostvarenim rezultatom.

- Svesni smo bili da će ovo biti jako težak meč, s obzirom na formu Krke i važnosti ovog meča za oba tima. Oni su dobro počeli, ali smo mi zaigrali pre svega bolje u odbrani, što nam je kasnije donelo određenu prednost. U nekim situacijama smo morali malo bolje da odigramo u napadu - dodao je trener Zvezde.

Radonjić se osvrnuo na težak period koji je pred njegovom ekipom, gde će igrati protiv Panatinaikosa jedan od najbitnijih mečeva za eventualni plasman u TOP 8.

>>> PAO želi da vodi 200 navijača na utakmicu sa Zvezdom!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Sledi nam period izuzetno bitnih mečeva u kratkom periodu, ali su svi istog nivoa i važnosti. Želimo da budemo dobri u tom periodu, da pobedimo Cedevitu u Jadranskoj ligi, ali i Panatinaikos u Evroligi. Taj meč u petak će biti izuzetno težak. PAO je u sjajnoj formi, pokazali su da su novajlije doprinele kvalitetu.

- Želimo da odigramo najbolje što možemo, a u ovakvom sastavu, kada su svi zdravi i spremni možemo mnogo. Da li će to biti dovoljno da se pobedi PAO, videćemo. Ima još pet kola da kraja, tako da sada važi ono što pričam cele sezone, a to je da idemo od utakmice do utakmice i da se za svaku dobro spremimo - zaključio je Dejan Radonjič.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • StellaRossa

    7. mart 2016 | 22:59

    PAO je potpuno druga ekipa u odnosu na onu od pre mesec dva. Biće teško, jako teško! Svakako, idemo dalje, ali bi bilo lepo sa 3-eg mesta da bi izbegli CSKA. Usput, čudi me da su upravo CSKA dali onoliku podršku Grobarima na derbiju u fudbalu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA