ALARMANTNO: Voda potpuno progutala stadion superligaša Srbije! (FOTO)

Gradski Stadion u Lučanima poplava pretvorila u bazen

  • 16

Katastrofalne poplave u zapadnoj Srbiji pogodile su Lučane, a posledice toga osetile su se i na stadionu Mladosti. Sigurno je da se superliga neće predstojećeg vikenda neće igrati u Lučanima, gde je stadion potpuno pod vodom, pa je meč između Mladosti i Čukaričkog već odložen.

>>> Superliga pod vodom: Prvo odlaganje utakmice zbog poplave

Fofografije iz Lučana pokazuju da je nivo vode ček i viši nego što je to bilo tokom maja 2014. godine. Stadion Mladosti je potpuno pod vodom, tribine se naziru tek nekoliko metara, pa sada fudbalsko igralište podseća na ogroman bazen prljave vode.

Još jedna velika katastrofa zadesila je naš klub. Nivo vode na terenu je veći nego što je bio u majskim poplavama 2014. godine, a iz sata u sat sve više raste. Ne možemo da priđemo terenu jer je voda već došla na metar i dvadeset - rekao je Neško Milovanović za Žurnal.

Velika nas je muka snašla. Poplavljena nam je i nova teretana, koju smo otvorili pre mesec dana. Sve što smo mogli da iznesemo iz klupskih prostorija to smo i uradili, međutim dosta toga je ostalo zarobljeno pod vodom. Treba će nam dosta vremena i sredstava da sada sve ovo saniramo – rekao je iskusni strateg

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bube

    8. mart 2016 | 16:06

    O cemu vi ljudi komentarisete a niko se ne pita kako je tim ljudima tamo? Eeee Srbijo ...

  • Doktor

    8. mart 2016 | 18:26

    Super. Obzirom da ovaj fudbalski klub godinama funkcioniše kao ZZ (zemljoradnička zadruga), evo prilike da se napokon preorijentišu na ono zašta su i osnovani. Na poljoprivredu. Fudbal se ovde nikad nije igrao i nikad neće. Ovo sad. To je samo pokazivanje sile izvesnih moćnika. Ali bog sve vidi i sve vraća tamo gde mu je i mesto. Jbm ti fudbal kad ga gleda 100 čoveka.

  • Arkan

    8. mart 2016 | 13:46

    Ko ce sad da gleda brazilce iz lucana katastrofa bre !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA