Emotivni Mihajlović žestok sa novinarima: Pre svega sam čovek koji ima m..a i drži reč!

Srpski trener imao je spreman odgovor za glasine da napušta San Siro i da je pregovarao sa Lacijom

  • 3

Gotovo po pravilu, kada Milanu ne ide, u Italiji se spekuliše da je Siniši Mihajloviću odzvonilo na klupi "rosonera". Ovaj put, posle dva meseca dobrih rezultata, ekipa je poražena od Sasuola, čime je dovela u pitanje plasman na tabeli koji će obezbediti evropsko takmičenje naredne sezone.

U ponedeljak je pokrenuta priča da je sa srpski trener odlučio da napusti klub na kraju sezone, i da je već pregovarao sa Lacijom, koji je navodno zainteresovan da ga dovede.

- Nešto mora da se dešava da bi se uneo nemir - uz smeh je počeo Mihajlović da komentariše na konferenciji.

- Samo ću da kažem onako kako jeste. Ne bih želeo da dajem na važnosti onima koji pričaju te priče, ali moram i želim da preciziram da nisam razgovarao ni sa kim - kategorično tvrdi Srbin i dodaje:

- Imam ugovor sa Milanom, i koncentrisan sam da gradim temelje budućeg uspeha Milana. Žao mi je što samo trebao jedan poraz da se opet počne sa pitanjima o mojoj budućnosti ovde. To su neosnovane glasine, i ja sam fokusiran na naredni meč.

Foto: AP/Tanjug Mihajlović je pre Sasuola doživeo poraz 6. januara, Foto: AP/Tanjug

Usledilo je pitanje da li Mihajlović želi da ostane u Milanu.

- Naravno, zašto ne bih? Nikad neću biti dovoljno zahvalan Berluskoniju i Galijaniju. Ovde sam mirne savesti i nastavljam dalje uzdignuta čela.

Srpski trener je još jednom ponovio da mu je krivo zbog glasina, s tim da je to ovaj put malo emotivnije naglasio.

- Ponavljam da mi je žao što je trebalo da se desi jedan poraz i da se opet o ovome priča. Oduvek sam imao dve stvari na ovom svetu: moja m..a i moju reč, i uspevao sam da sačuvam i održim i jedno i drugo. Pre svega sam čovek, a onda trener, a ako neko ima sumnje oko toga, neka se konsultuje sa čelnicima. Možete da me preispitujete kao trenera, ali ne kao čoveka.

Novinari su podsetili Mihajlovića na reči trenera gradskog rivala Intera, Roberta Manćinija, da ne veruje da će "rosoneri" izboriti plasman Ligu šampiona.

Foto: AP/Tanjug Milan je trenutno šestoplasirana ekipa Serije A, Foto: AP/Tanjug

- Razmišljam o utakmici sa Kjevom. Nedeljni poraz nas je zaboleo, ali ne smemo da zaboravimo sve dobri stvari koje smo uradili. Očekuje nas još deset utakmica, i ja gledam svoje dvorište i ne razmišljam o tome šta pričaju drugi treneri.

Mihajlović je na kraju priznao:

- Nisam mogao da spavam dve noći posle Sasuola. Imamo probleme, i imamo nedelju dana da se priprimo za Kjevo, i onda ćemo videti dalje. Ideje su tu, hajde samo da ih primenimo.

Milan se u nedelju od 12.30 sastaje sa Kjevom u okviru 29. kola Serije A, a trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli, sa četiri boda zaostatka za petoplasiranim Interom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA