Raduljica ''naložen'' za meč protiv Zvezde: Idemo u Beograd da izravnamo račune!

Centar ''Zelenih'' želi da se revanšira crveno-belima za poraz koji su im naneli u Atini u prvom delu TOP 16 faze Evrolige

  • 20

Crvena zvezda  u petak u Areni igra jedan od odlučujućih mečeva za plasman u TOP 8 Evrolige. Protivnik je Panatinaikos, koji je pojačao ekipu i popravio formu u poslednjih nekoliko nedelja, a sada želi revanš protiv crveno-belih.

>>> ZVEZDA JOŠ NIJE ODGOVORILA PANATINAIKOSU: Dolazak Grka zavisi od policije!

>>> Šta Radonjić kaže na dobru formu Panatinaikosa?

Igrači Panatinaikosa će imati i motiv više protiv Zvezde koja im je nanela težak poraz u Atini u prvom delu TOP 16 faze. Izabranici Aleksandra Đorđevića u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd posle osvojenog Kupa, a posebno motivisan je srpski centar Miroslav Raduljica, koji najavljuje revanš crveno-belima.

- Osvojili smo kup i naravno da smo srećni zbog toga. Kada sam dolazio u Panatinaikos znao sam da će ovakvi trenuci doći. Međutim, sada smo svi okrenuti duelu sa Crvenom zvezdom, jer je to mnogo važna utakmica za nas. Dobili su nas u Atini i sada želimo da izravnamo račune sa njima - rekao je Raduljica grčkim novinarima.

Podsetimo, Zvezda je u 3. kolu Top 16 faze pobedila PAO u Atini sa 74:63.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peksi

    8. mart 2016 | 16:04

    Objasniće ti Cirbes neke stvari :)

  • Marinko

    8. mart 2016 | 17:04

    nema mnogo veze sa naslovom ali Nikad mi nece biti jasno,sta mladi ljudi tripuju ovakvim nomadskim izgledom?svi kao to setaju, Ruzno je i neuredno,i sto je najgore ima likova po bg-u,a i sire...vide ove nba zvezde kako one furaju to i kao ocu i ja da budem smeker i barim takve ribe kao oni.. pa mozgu on ima dva metra i 120 kg misica i 10 miliona po sezoni i da stavi lenjivca na tu bradu opet ga niko nece ismevati,a ti sljakas za 200 e,imas 1,82 i pola kile babinih rezanaca na toj bradurini i tripujes nba smekera.Obrij se i lici na coveka

  • Deks

    8. mart 2016 | 15:33

    Momak sta imas sam protiv sebe znas li gde dolazis nek ti polako objasni veliki nas Sale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA