Zvezda pušta karte u prodaju za meč sezone! Na Panatinaikos za 700 dinara!

Najjeftinije ulaznice koštaju 700 dinara dok se za mesta pored terena mora izdvojiti 10.000 dinara

  • 11

Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju u petak meč 10.kola TOP 16 faze Evrolige protiv Panatinaikosa u najvećoj srpskoj dvorani "Kombank Areni”.

>>> Zvezda poslala veoma važnu poruku navijačima pred dolazak Panatinaikosa!

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da će prodaja karata za još jednu veliku evropsku utakmicu koju naš tim igra u Evroligi, početi u sredu u 10 časova u svim poslovnicama Eventima, u Srbiji i Republici Srpskoj.

Ovo je možda i najvažniji meč Zvezde u Top 16 fazi jer bi pobedom napravili orgroman korak ka TOP 8 fazi ili takozvanom plej -of. Trijumfom bi ostvarili prednost nad Panatinikosom jer su pobedili u Atini, a i održali distancu od tri pobede nad Efesom.

>>> ZVEZDA JOŠ NIJE ODGOVORILA PANATINAIKOSU: Dolazak Grka zavisi od policije!

Zvezda se uzda u navijače koji su stvarali fenomenalnu a atmosfera na utakmicama sa Realom, Himkijem, Lokomotivom u dvorani "Aleksandar Nikolić” se i dalje prepričava širom Evrope.

Sada Zvezda želi da navijači kao na utakmicama sa Budiveljnikom, UNIKS-om, Realom, Barelonom, Galatasarajem i Olimpijakosom, pokažu da mogu da napune"Kombank Arenu” do poslednjeg mesta, i stvore atmosferu koja će pomoći igračima, biti im veliki "vetar u leđa” i to uz lično prisustvo prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

KK Crvena zvezda Telekom u saradnji sa Eventimom, pušta u sredu u 10 časova karte za duel sa Panatinaikosom u prodaju, na svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od:

Nivo 400 – 700 dinara

Nivo 200 - Tribina sever – 800 dinara

Nivo 200 - Tribina A,B,C i D (uglovi) – 1100 dinara

Parter B – 1000 dinara

Parter 4 – 1000 dinara

Nivo 200 - Lože jug – 1600 dinara

Court seat (sedište pored terena) – 10.000 dinara

sky box – 5.000 dinara (po sedištu)

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pg 081

    8. mart 2016 | 19:22

    Pavloovicc sasaaa ce da im preduudiii

  • Atina

    9. mart 2016 | 18:31

    GATE 13 nije gotivio Delije samo zbog njenih veza sa GATE 7, kao što ni Grobari ne gotive GATE 7 zbog veze sa Delijama! To su iskoristili pre 3-4 godine takozvani BBB upetljali se u priču zbog mržnje Hrvata prema Zvezdi i Srbima uopšte, i GATE 13 odjednom ispade "prohrvatski". Tako su pokušali da utiču na kvarenje odnosa PAOKA i Partizana, ali su se navijači PAOKA bolje snašli, za razliku od navijača PAO (GATE 13), te iskulirali svaku priču koja je plasirana iz Zagreba. Smešno, izrazito pravoslavni klub kakav je PAO je slučajno ispao "na strani" nekih (u košarci nepostojećih) BBB, a to je pogoršao i brz odgovor i nerazumevanje situacije od strane Delija, tako da je sada na snazi upravo ono što su i insistirali BBB, na žalost! Prevedeno, naivnošću GATE 13, nerazumevanjem situacije od strane Delija, BBB je indirektno ostvario što je hteo, mržnju Zvezde i Panathinaikosa. Sada je to teško peglati jer su u medjuvremenu padale teške reči, i PAO ispade prohrvatski klub, iako je u biti konzervativno pravoslavni, isto kao i Olympiakos. Sve ovo pričam jer sam 3 godine živeo u Atini i znam da se ni u PAO prodavnicama i igde na ulici, ni jedan jedini suvenir sa natpisom BBB ne može videti, za razliku od Olympiakosovih, gde je ima obeležja Delija.

  • Nusknvp

    9. mart 2016 | 06:08

    Lagana setnja zelenih gustera kroz Beograd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA