Žandarmerija pustila opkoljene navijače Partizana (VIDEO)

Policija ni sat i po posle kraja meča ne pušta sa stadiona pripadnike frakcije "Zabranjeni", a dva navijača su uhapšena

  • 1

Oko 300 navijača Partizana, koji su posle završetka utakmice jake žandarmerijske snage držale zatočenim na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu, pušteni su posle nekoliko sati, osim dvojice koji su ranije uhapšeni zbog ulaska na teren.

Navijačima Partizana, tačnije frakciji "Zabranjeni", nije bilo dozvoljeno da napuste stadion posle meča sa Radničkim. Inače, celu utakmicu obeležili su konstantni sukobi dve zavađene frakcije pristalica "crno-belih" ("Alkatraza" i "Zabranjenih"). Tokom većeg dela meča pristalice dva suprostavljena tabora su se sukobljavale. Gađali su se kamenicama, dimnim bombama, topovskim udarima, tako da je policija bila primorana da nekoliko puta interveniše, a meč je u dva navrata bio prekidan.

Posle kraja utakmice, navijači sa južne tribine pušteni su da slobodno napuste stadion, za razliku od pristalica "Zabranjenih". Ovi drugi su poleteli na atletsku stazu kako bi slavili pobedu sa igračima, što je bio signal za pripadnike žandarmerije da munjevito reaguju. Brzo su vratili navijače na tribine, a tokom akcije su uhapsili dvojicu najratobornijih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MONARH KALIST

    12. maj 2012 | 23:00

    Ako ih budu drzali do jutra , niko od njih nece preziveti . Pobice se medjusobno . Budale , koje padaju na kriminogene vodje navijaca , i naravno na ministra policije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA