ZVEZDA DEMANTUJE PAZARCE: Verujemo da ćemo imati podršku navijača!

"FK Crvena zvezda želi da njegovi navijači uvek budu uz ekipu, na svakom meču, bilo na domaćem ili gostujućem terenu", poručio je klub

  • 18

Fudbalski klub Crvena zvezda demantovao je navode iz Novog Pazara da je obavestio domaćina naredne utakmice o nedolasku navijača.

Generalni sekretar Novog Pazara Senad Hadžifejzović poručio je da je iz beogradskog kluba stigao zvaničan dopis da organizovano navijači neće doći na utakmicu u nedelju.

Zvezda se tim povodom obratila saopštenjem:

"Nakon pojedinih tvrdnji iz Novog Pazara koje su se pojavile u medijima, FK Crvena zvezda želi da poruči sledeće:

FK Crvena zvezda demantuje da je obavestio FK Novi Pazar da navijači našeg kluba neće doći na utakmicu 26. kola Superlige, u kojoj se sastaju Novi Pazar i Crvena zvezda.

FK Crvena zvezda želi da njegovi navijači uvek budu uz ekipu, na svakom meču, bilo na domaćem ili gostujućem terenu. Tako je i ovog puta pred utakmicu u Novom Pazaru.

Verujemo da ćemo imati podršku koja nam puno znači. FK Novi Pazar nam je uvek do sada bio dobar domaćin i verujemo da će tako biti i ovog puta," poručio je klub iz Ljutice Bogdana.

Utakmica Novi Pazar – Crvena zvezda igra se u nedelju od 13.00 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zozon

    10. mart 2016 | 15:15

    Iz Pazara sam. Navijam, naravno za moje Plave. Navijam i za to sa dodju gostujuci navijaci, kako ovi tako i svi drugi. Sami smo pretvorili tribine u mesta u kojima vredjamo jedni druge, najcrnje i najzesce. Ju cu biti na istoku i bodriti moj ZarPa. Necu vredjati Zvezdu. Ljubav ispred mrznje, uvek i svuda.

  • Carlo Gambino

    10. mart 2016 | 14:44

    OD GLAVE ZETE DO GRADA SPUZA...

  • Golub

    10. mart 2016 | 16:39

    Sa više poštovanja prema suparničkim navijačima, bez mržnje, bez, nacionalističkih povika i parola, više ljubavi prema fudbalu, poštuj, da bi te poštovali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA