Nije odgovarao Partizanu, ali Živković će igrati u reprezentaciji!

Suspendovani igrač Partizana biće pozvan na spisak mlade reprezentacije Srbije za duele sa Andorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

  • 20

Fudbalski savez Srbije nije poslušao razmišljanja dušebrižnika koji su tvrdili da Andrija Živković neće biti na spisku mlade reprezentacije, jer ne igra u Partizanu.

FSS je saopštio da "misli na igrača" koji je imao veliki doprinos u trijumfu Srbije na šampionatu sveta za igrače do 20 godina letos na Novom Zelandu.

-  Andrija je dugo član mlađih reprezentativnih selekcija i igrač koji je dao ogroman doprinos osvajanju titule prvaka sveta na Novom Zelandu.

- Na ovaj način želimo da dokažemo da FSS brine o deci koja su odrasla i sazrela kroz naše selekcije. On je bio, a svi se nadamo i biće budućnost našeg fudbala - izjavio je za sajt saveza direktor mlađih selekcija Mitar Mrkela.

Živković se od početka ove godine nalazi u B timu Partizana, tačnije Teleoptiku jer je suspendovan zbog odluke da ne produži ugovor sa crno-belima.

Mlada reprezentacija Srbije, čiji je selektor Tomislav Sivić, će 25. marta igrati protiv Andore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    10. mart 2016 | 16:38

    Браво браво браво

  • momazver

    10. mart 2016 | 19:09

    Andija SITNOO! Jos 112 dana, pa sloboda!

  • Bilal

    10. mart 2016 | 20:34

    Ne zna se ko je u ovoj vesti provokativniji novinar ili selektor Sivić, inače bivši fudbaler Zvezde (1982-87)? Odkuda ideja da Živković nije odgovarao Partizanu? A Sivićevo pozivanje Žileta u mladu reprezentaciju protiv "fudbalske velesile" Andore je čisto da se ide uz nos Partizanu a ne stvarna potreba za ovim igračem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA