Sporni bonusi za Miloša Vazuru - 220.000 kao premija i 4.000 evra na platu?

Koliko zaista zarađuje generalni direktor Partizana?

  • 24

Plata Miloša Vazure u Partizanu je neočekivano postala tema broj jedan vezana za klub iz Humske.

Razlog - isplivale su brojke koje kažu da bi crno-beli trebalo da isplate generalnom direktor oko 220.000 evra na ime nagrada do 2019. godine. One nisu predviđene ugovorom nego su usledile kao dodatak.

Vazura je priznao da je taj dodatak potpisan, ali je istakao da taj novac ne uzima. Niti će.

- Ugovorom je precizirano da imam premije, ali je UO doneo odluku da nagrade imaju samo igrači i stručni štab, pa mi taj novac ne pripada. Imam platu od 138.000 dinara, plus 4.000 evra mesečno koje mi je odobrio Upravni odbor. Zarade u klubu kad smo mi došli su kasnile i prva četiri meseca sam radio bez dinara nadoknade - rekao je Vazura, a prenose Novosti.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Isti list prenosi i izjavu prvog čoveka Radne grupe Ivana Ćurkovića vezano za ovu situaciju.

- On ima platu shodno odgovornosti i ovlašćenjima, a priče oko premija i cifre koje se spominju u članku su za malu decu. Došao je bez iskustva i oslanja se na ljude koji kontrolišu situaciju iz Upravnog odbora, odnosno Radne grupe - rekao je Ćurković i nastavio:

- Ništa ne radi na svoju ruku. Perspektivan je i što je važno voli Partizan. Mislim da Miloš ne bi trebalo da reaguje jer svaki demanti donose novu polemiku a to ne može da donese ništa pozitivno klubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    10. mart 2016 | 19:53

    Radnici koji održavaju stadion imaju siću i to ne primaju a zato debeli mekušac redovno prima 5 000 evra verovatno i Ilijev ima toliko kad se onoliko trudio da proda Živkovića da obezbedi plate sebi i ortacima iz uprave

  • KEKEC

    10. mart 2016 | 19:29

    SRAMOTA za Srbiju, vređanje inteligencije i običnog čoveka, smrtnika. Da li je stvarno ovo moguće u zemlji Srbiji??? SRAMIM SE ŠTO JE OVAJ LIK DEO MOG PARTIZANA!!!

  • Rade

    10. mart 2016 | 19:53

    Koje smo mi ovce i Sve to mirno gledamo,a klub tone i tone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA