Saša Pavlović o uvredama sa tribina: Navijači rade svoj posao (VIDEO)

Košarkaš Panatinaikosa tvrdi da je bio spreman za tretman koji je imao u Areni

  • 23

Košarkaš Panatinaikosa Saša Pavlović tvrdi da je ključ poraza njegove ekipe od Crvene zvezde u meču 10. kola Top 16 faze Evrolige loš početak treće četvrtine.

Pavlović je na meču u Kombank Areni postigao sedam poena.

>>> Za jednog Sašu aplauz, za drugog vređanje: Ovako su navijači Zvezde dočekali Đorđevića i Pavlovića (VIDEO)

- Mislim da je glavni ključ poraza što smo sporije počeli treću četvrtinu, tada su nas stigli i napravi vođstvo koje je posle bilo teško preokrenuti. Igrali smo dobro dobar deo utakmice, ali to nije bilo dovoljno da se Zvezda pobedi kod kuće. Ništa sad, idemo dalje, imamo sada mnogo tešku utakmicu kod kuće u sledećem kolu, i moramo da se fokusiramo na to - rekao je Pavlović posle meča.

>>> Delije poslale poslednju poruku Gagi Nikoliću (FOTO) (VIDEO)

Bivši košarkaš Partizana bio je na meti navijača, koji su ga vređali najviše tokom zagrevanja. Kaže, očekivao je takav tretman.

- Ma jesam, navijači kao navijači, kao što sam i rekao pre utakmice. Rade svoj posao, mi kao igrači radimo na terenu i to je to.

Pavlovića smo pitali za komentar incidenta u pauzi između prve i druge četvrtine, kada su pojedini navijači krenuli na klupu gostujuće ekipe.

- Jeste, krenuli su na Gista, ja mislim, ali bez ikakvog razloga i provokacije. Sigurno da Gist nije uradio ništa, ali to se dešava na utakmicama. Mnogo su blizu iza klupe, pa je sve moguće - rekao je Pavlović, potvrdivši da su saigrači bili pripremljeni na paklenu atmosferu.

- Normalno. Znaju svi za ovo, to je iskusna ekipa.

Pavlović i dalje veruje da njegova ekipa može daleko da dogura.

- Naravno da verujemo, cilj nam je fajnal for. Daćemo sve od sebe, sada imamo dugačku klupu.Igramo po utakmicu svake nedelje, pripremamo se dovoljno jako i mislim da imamo dosta kvaliteta da dođemo do cilja - zaključio je Saša Pavlović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • suoisinoed

    12. mart 2016 | 00:50

    Cigosi, vređali ste i Raduljicu, a kad je prošle godine dolazio na finale kupa Koraća protiv Mege ispratili ste ga ovacijama, isto kad igra za reprezentaciju od strane vas je praćen ovacijama... Ironični ste jako. A posle pričate "grobari licemeri" i tako te gluposti.

  • ateisti satanisti komunisti svi su ISTI

    12. mart 2016 | 07:29

    Idi pecaj nije ovo za tebe

  • Bojan

    12. mart 2016 | 09:15

    Jesam veliki navijac zvezde i drago mi je zbog pobede,ali mi je mnogo krivo kad vidim kako navijaci vredjaju Pojedine igrace kad dodje strana ekipa. Oni dolaze da igraju u svojoj zemlji,to su NASI ljudi,nebitno je da li su grobari,treba ih pozdraviti,taj igrac ce nam mozda sutra u reprezentaciji doneti neku medalju...vredjajte strance,nase pozdravite pa neka bolji pobede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA