DVE TROJKE NA DVE SEKUNDE DO KRAJA: Amerika bruji o nikad luđoj utakmici! (VIDEO)

Samo 0,8 sekundi delilo je Sinsinati do pobede, a onda je usledio neverovatan koš sa preko pola terena

  • 1

Konektikat je pobedio Sinsinati sa 104:97 i plasirao se u četvrtfinale Američke Atletik Konferencije NCAA u neverovatnoj utakmici, koju je obeležila trojka sa celog terena na 0,8 sekundi pre kraja.

>>> LUDAČKI POTEZ SRBINA: Jokić bez gledanja pogodio trojku preko celog terena! (VIDEO)

Meč će ući u anale američke koledž košarke i zbog čak četiri produžetaka, ali i neverovatne trojke Džalena Adamsa na isteku trećeg produžetka, kada je pogodio trojku sa više od pola terena i sačuvao Konektikat u igri kada je na semaforu bilo 0.8 sekundi do kraja.

Pre toga je košarkaš Sinsinatija pogodio trojku i doneo svojoj ekupi +3. Svi su poskakali sa klupe i počeli da se raduju, a onda je usledio hladan tuš.

Trojka preko celog terena uz zvuk sirene za četvrti produžetak potpuno je psihički slomila košarkaše Sinsinatija, koji su posle toga pali u igru, pa je Konektikat obezbedio četvrtfinale.

Pogledajte i trojku i neopisivo slavlje košarkaša Konektikata.

Ova situacija potpuno je podsetila na čuvenu trojku Dušana Kecmana u finalu ABA lige protiv Cibone 2010. godine. Zagrebčani su se već radovali, kada je aktuelni pomoćni trener crno-belih za 0.6 sekundi pre kraja utišao Zagreb.

Prisetite se i ove čuvene trojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Flegma

    13. mart 2016 | 14:42

    Cibona-partizan u zagrebu: 2 trojke u poslednjoj sekundi utakmice, standard je postavljen od strane bogdanovica iz cibone i naravno kecmana, hvala dovidjenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA