OSTAJE LI SRBIN U MILANU? Mihajlović pričao o sastanku sa Berluskonijem

Trener "rosonera" poručio da je sastanak sa predsednikom kluba prošao bez ikakvih problema i u normalnom tonu

  • 4

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović izjavio je da bi voleo da vodi "rosonere" i naredne sezone, ali da ta odluka ne zavisi od njega.

Srpski trener je obavio razgovor sa predsednikom Silviom Berluskonijem u vezi sa svojim statusom, ali novinarima nije mogao da odgovori na pitanje da li ostaje i posle leta.

>>> Mihajlović sa tribina bodri Milan protiv Kjeva

- Bio sam tužan posle poraza od Sasuola i u klubu smo počeli debatu oko moje budućnosti. Nikada nisam išao iz krajnosti u krajnost, ali moram da se navikavam. Kao i svaki trener, ocenu ću dobiti na kraju sezone. Voleo bih da ostanem - rekao je Mihajović za klupsku televiziju.

On je poručio da je sastanak sa Berluskonijem prošao bez ikakvih problema i u normalnom tonu.

- Da pitanje ostanka u klubu zavisi od mene, sigurno bih predvodio Milan i dalje. Raduju me komentari podrške mojih igrača, od početka sam imao iskren odnos sa njima. Ukazao sam im poštovanje i oni mi ga uzvraćaju - rekao je Mihajlović, podsećajući da šesto mesto nikoga ne zadovoljava.

- Prvi se ljutim kada izgubimo, ali ima još da se igra. Postoji šansa da popravimo stanje na tabeli i zaigramo onako kako znamo - zaključio je bivši selektor Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • karakondzula

    13. mart 2016 | 10:07

    Loše igra Milan,ali nema tu ni nekih igrača kao pre sto je znalo biti!

  • Aca

    13. mart 2016 | 11:57

    Milan sa ovakvim timom treba da bude zadivoljan i sa sestim mestom,najslabiji tim u zadnjih 30 godina,koji god trener da ih trenira nebi mogo da ih dovede ni do drugog mesta a o skudetu mogu da sanjaju.

  • slobo

    13. mart 2016 | 10:40

    Da nam je ostao Miha za selektora mogli smo možda negdje i stici na neko takmicenje. Ovako nam je osigurano izvlacenje u žrebu za kvalifikacije i Evropskog i Svetskog prvenstva u fudbalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA