''Zeleni'' izgoreli u paklu Pireja: Olimpijakos slomio PAO u završnici! (VIDEO)

Očekivano, na Atinskom derbiju je atmosfera bila zapaljiva do maksimuma, a slavili su crveno-beli sa 3:1

  • 2

Najveći atinski derbi pripao je Olimpijakosu, koji je pobedio Panatinaikos sa 3:1 na svom Karaiskakisu. Iako su ''Zeleni'' poveli već u 3. minutu, Pirejci su uspeli da izjednače do poluvremena, a u završnici utakmice i da slome najvećeg rivala.

>>> Olimpijakos nastavio dominaciju u Grčkoj! Titula osvojena već u februaru (VIDEO)

Meč Olimpijakosu nije ni bio od rezultatske važnosti, pošto je i matematički već osvojio titulu, ali derbi je uvek važan, naročito kada vlada toliko veliko rivalstvo, kao što je to slučaj u Atini.

Fanovi Olimpijakosa potrudili su se da igrači Panatinaikosa budu vatreno dočekani, pošto su već na startu napravili koreografiju sa parolama vređanja PAO-a, a zatim su zapalili veliki broj baklji.

Kada se stvorila dimna zavesa, sa tribine najvatrenijih navijača Olimpijakosa začuo se poklič vređanja Panatinaikosa, koji su koristile i Delije tokom mečeva protiv njih u Evroligi. Ta parola je bila i na ogradi tribine, a u prevodu znači ''Navijači Panatinaikosa - ku**ini sinovi''.

Ipak, gosti se nisu uplašili paklene atmosfere i poveli su već u 3. minutu golom Berga. Do poluvremena je Kambijaso uspeo da izjednači, pošto je u 38. munutu pogodio mrežu Luka Stila.

Pirejci su pobedu obezbedili u samoj zavrpnici utakmice, kada je prvo Da Kosta pogodio u 87. minutu, a zatim i Braun u 89, kada je postavio i konačan rezultat, nakon smušenosti u odbrani Panatinaikosa.

Luka Milivojević je za Olimpijakos odigrao svih 90 minuta i dobio je žuti karton, dok Zdjelara nije bilo u konkurenciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    13. mart 2016 | 23:52

    To braco ,ove nedelje smo ih zajedno isprasili,ostalo im je da beze zecevi:))

  • Aigamisou PAO

    14. mart 2016 | 16:55

    Zeleni zecevi ga primaju u svim sportovima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA