Navijači Udinezea hteli da biju igrače: I Kuzmanović ćutke trpeo uvrede sa tribina! (VIDEO)

Veoma napeto je bilo u nedelju u Udinama

  • 2

Neprijatne scene viđene su po završetku utakmice Udineza i Rome. Neprijatne po fudbalere domaćeg tima,  jer su morali da idu pred besne tifoze "zebri" i ćutke trpe njihov izliv besa zbog novog poraza.

>>> Napoli nastavio poteru za Juventusom posle više nego sumnjivog penala (VIDEO)

Među fudbalerima koji su pognutih glava, u stavu mirno, stajali pred nezadovoljnom hordom navijača i slušali kritike i uvrede na svoj račun, bio je i srpski igrač Zdravko Kuzmanović.

Na vrhuncu napetosti malo je nedostajalo da dođe i do fizičkog obračuna dve strane, pošto je Brazilac Danilo odgovorio na provokacije, pa je jedan navijač sišao s tribine i krenuo ka fudbaleru.

Srećom, sukob je izbegnut zahvaljujući reakciji najiskusnijeg igrača Udinezea i legende kluba Antonia "Totoa" Di Natala, koji je umirio Danila, a ovaj uradio ono što je bilo najpametnije u tom trenutku - prestao da nervira navijače.

Pristalice "zebreta" su sa razlogom nezadovoljne, jer je ekipa u prethodnih 11 kola pobedila samo jednom i do kraja sezone čeka je borba za opstanak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA