Zvezda 5, Popravka 4, Partizan 3: Rus vodio crveno-bele do pobede u večitom derbiju! (VIDEO)

Pavel Popravka izdominirao u drugoj utakmici polufinalne serije i sa četiri gola bio najzaslužniji za trijumf Zvezde

  • 4

Hokejaši Crvene zvezde uzvratili su udarac večitom rivalu u polufinalnoj seriji domaće lige i pobedom od 5:3 izjednačili rezultat u seriji protiv Partizana na 1:1.

Briljirao je Pavel Popravka, koji je postigao čak četiri gola za crveno-bele i bio je najzaslužniji za pobedu svoje ekipe. Gledaoci su mogli da uživaju u sjajnoj igri u kojoj je bilo mnogo golova i lepih poteza.

>>> PAK KROZ NOGE IZA LEĐA I GOL: Hokejaš Partizana ponizio Zvezdinu odbranu (VIDEO)

Partizan je pobedio u prvoj utakmici sa 5:4, pa je Zvezda bila pod imperativom pobede u drugoj, kako bi izjednačila u seriji koja se igra na tri pobede.

Počelo je čvrsto na obe strane, Zvezda je imala inicijativu, ali nije uspevala da probije gol Partizana na kome je briljirao Rus Aleksej Trifonov, koji je u tim trenucima prve trećine pre primljenog gola imao već 16 odbrana.

Ipak, Pavel Popravka je uspeo da iskoristi igrača više za Zvezdu i da na tri minuta pre kraja prve deonice donese prednost crveno-belima.

Manje od 60 sekundi kasnije Partizan je preokrenuo fantastičnim pogotkom Dimitrija Filipovića. Preklizao je sa jedne na drugu stranu terena, i neverovatnom fintom prevario hokejaša Zvezde, a zatim i golmana i izjednačio rezultat.

Samo trideset sekundi kasnije, crno-beli su preokrenuli rezultat preko Pavla Brkušanina, pa je Partizan na prvi odmor otišao sa prednošću, iako je većim delom trećine bio u podređenom položaju.

U drugoj deonici je potpuno izdominirao Pavel Popravka, koji je postigao dva od tri gola Zvezde u toj trećini. Najpre je izjednačio u 27. minutu, da bi tri minuta kasnije Lukaš Klima preokrenuo.

Foto: SHLS Foto: SHLS

Nije se Partizan predavao i preko Antona Žukova je postigao gol sa igračem više i izjednačio. Ipak, Popravka je svojim novim golom Zvezdi doneo prednost na kraju treće deonice, kada je postigao gol sa igračem više.

Popravka je i u poslednjoj deonici nastavio gde je stao u drugoj. Postigao je svoj četvrti gol nakon odbijenog paka u jednoj kontri i doneo Zvezdi dva gola prednosti. Tu prednost crveno-beli su sačuvali do kraja i tako izjednačili u polufinalnoj seriji na 1:1.

Naredni meč igra se u petak 18. marta u ledenoj dvorani Pionir, a ovoga puta formalno će domaćin biti Partizan, koji je i na utakmicama gde je Zvezda bila domaćin imao glasniju podršku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Underboss

    14. mart 2016 | 20:48

    Pa zar i u njihovom sportu da ih gazimo?! Sram nas bilo ..ccc

  • Звезда

    14. mart 2016 | 20:20

    Поправка баш поправио расходовани комшилук.

  • Vronski

    14. mart 2016 | 21:49

    E moj Popravka da da Bog da ih popravljas sa vise goliva. Nepopravljive franjevce. I tu ce drzava da pomogne Zg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA