Arsen Venger razočaran zbog navijača: Napušta Arsenal posle 20 godina?

Izvori britanskih medija navode da je legendarni Francuz blizu odluke da ode iz kluba pre vremena, ukoliko se protesti navijača nastave

  • 0

Trener Arsenala, Arsen Venger, veoma je zabrinut zbog sve većeg nezadovoljstva navijača njegovim radom i razmatra mogućnost da napusti klub ukoliko se protesti budu nastavili.

Iako ima apsolutnu podršku vlasnika Stena Krenkea, legendarni Francuz bi mogao da napusti klub na kraju sezone iako ima ugovor do leta 2017. godine.

Venger je na klupi Tobdžija punih 20 godina, ali Arsenal u poslednje vreme ne uspeva da se dokopa trofeja i to njihovim navijačima izuzetno smeta. Poslednji u nizu neuspeha je ispadanje od Votforda u četvrtfinalu FA Kupa, kada je pristalicama Arsenala prekipelo na Emirejtsu.

>>> Nemac menja Vengera u Arsenalu?

Ove sezone su bili nikad bliži osvajanju Premijer lige, jer su glavni konkurenti u vidu Sitija, Junajteda, Čelsija i Liverpula beležili slabe rezultate, ali je i Arsenal počeo da posrće u završnici i prepustio bitku za vrh Lesteru i Totenhemu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Izvori Dejli mejla tvrde da je Venger razočaran protestima sa tribina i ukoliko se takvo ponašanje na Emirejtsu nastavi, napustiće klub pre vremena.

Francuz je trener sa najdužim stažom u Premijer ligi. Njegov metod rada da afirmiše mlade igrače sviđa se vlasnicima jer Arsenal finansijski stoji fenomenalno zahvaljujući tome što se u prethodne dve decenije nije raspiao novcem, već ga je zarađivao zahvaljujući njegovom radu.

To je prethodnih sezona donekle promenjeno i on je u prelaznim rokovima dobijao velike svote novca da dovede zvezde poput Mesuta Ozila i Aleksisa Sančeza, ali to nije promenilo mnogo kada su u pitanju rezultati kluba i navijači su izgubili strpljenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA