Manćini i Kompani: Ne daj Bože više nikad ovako...

Trener i kapiten Mančester sitija presrećni zbog titule, ali priznaju da onakav meč nije dobar po zdravlje

  • 0

Posle 44 godina, Mančester siti je zavladao Engleskom u jednoj od najluđih završnica u istoriji fudbala. Pet minuta pre kraja bili su na rubu ambisa, ali su golovima Džeka i Aguera napravili neverovatan preokret i žurka na "Etihadu" je mogla da počne...

- Neverovatno! Ali, zaslužili smo titulu. Osvojiti šampionat na ovakav način je čudesno. Nadam se zbog sopstvenog zdravlja da više nikada neću imati ovakav meč. Nisamo zaslužili da izgubimo, jer smo imali ogroman broj prilika i zbog toga smo zaradili ovu pobedu. Fantastično je za klub i navijače na ovakav način osvojiti titulu posle 44 godina. Cela sezona bila je luda, pa tako i ovi poslednji minuti. Pet minuta pre kraja nisam verovao da možemo do preokreta. Ali, mislim da je sve potpuno zasluženo. Bili smo prvi tokom 20 prvenstvenih kola. Veoma je važno što smo pokazali da Mančester siti može da osvoji prvenstvo i mislim da nas čeka svetla budućnost - rekao je strateg "građana" Roberto Manćini posle spektakularnog meča sa KPR.

Kapiten Vensan Kompani bio je u transu posle utakmice...

- Za mnoge od nas ovo je najbolji momenat u našim životima, ali iskreno, nadam se da nikada u životu neću morati na ovakav način da osvajam titule... Iako smo bili sjajni u prvom poluvremenu, nismo uspevali da prelomimo utakmicu. Međutim, ni kada su oni poveli, nisam prestao da verujem. Kada je Džeko postigao gol, odmah su mi kroz glavu prošle neke ranije utakmice u kojima smo pravili slične preokrete. Nije bilo razloga da ne verujemo i da posustanemo - otkrio je Kompani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA