Pauljević prelazi u Partizan, ništa od Zvezde

Zvezda ne može da ispuni finansijske uslove koje zahteva Hajduk, za razliku od Partizana, koji može da plati pola miliona evra za brzonogog defanzivca

  • 0

Najtraženiji igrač u Srbiji je daleko bliži dresu Partizana nego Crvene zvezde. Talentovani desni bek Hajduka iz Kule Branko Pauljević će vrlo verovatno završiti u redovima petostrukog uzastopnog šampiona Srbije iako su rivali s druge strane Topčidera, prvi krenuli u lov na njega.

Pauljević je velika želja trenera "crveno-belih" Roberta Prosinečkog, ali Partizan će lakše ispuniti finansijske uslove koje zahteva Hajduk. Navodno je klub iz Kule tražio obeštećenje od 500.000 evra, plus procenat od 30 odsto od sledećeg transfera. Zvezda nije mogla da ispuni ove uslove, ali Partizan može, i zato će najverovatnije dobiti brzonogog defanzivca.

Prosinečki je u Pauljeviću video zamenu za odlazećeg kapitena Nikolu Mikića, ali će sada morati da se okrene nekim drugim opcijama. Pauljević će u Partizanu zauzeti mesto Aleksandra Miljkovića i Nikole Aksentijeića, koji izgleda nisu položili ispit ove sezone.

(Telegraf.rs / Izvor: redstarbelgrade.info)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA