Fudbaler Fenerbahčea napao hrvatskog sudiju zbog crvenog kartona! (VIDEO)

Fudbaler Fenerbahčea Volkan San nije mogao da istrpi poraz svoje ekipe i nezadovoljstvo sudijskim odlukama pa je i fizički nasrnuo arbitra Ivana Bebeka

  • 3
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Buran meč odigran je u Portugaliji, gde je Braga sa 4:1 eliminisala Fenerbahče i tako napravila najveće iznenađenje u osmini finala, pošto je skupi turski tim imao 1:0 iz Istanbula.

>>> IZ OKRETA U MALU MREŽU: Stojiljković eliminisao Fenerbahče iz Lige Evrope! (VIDEO)

Doprinos pobedi dao je i srpski fudbaler Nikola Stojiljković, koji je postigao gol u 74. minutu za 3:1, rezultat koji je vodio dalje Bragu. Turski fudbaleri i navijači Fenera smatraju da je ključnu ulogu u eliminaciji njihove ekipe imao hrvatski arbitar Ivan Bebek, koji je pokazao čak tri crvena kartona Turcima.

Najpre je isključio Mehmeda Topala u 66. minutu, kome je dodelio drugi žuti karton, zatim i Alpera Potuka u 87, i na kraju Volkana Sana u 97. minutu. Upravo on je potpuno izgubio živce, pa je nakon ironičnog aplaudiranja i podizanja palcem pred njegovim licem,  i fizički nasrnuo na hrvatskog sudiju, odgurnuvši ga.

Pogledajte i sve golove sa meča, kao i neke sporne odluke Bebeka, poput prvog gola iz ofsajda za Bragu. U jednom momentu je Hrata okružilo nekoliko fudbalera Fenera, koji su žestoko protestovali zbog njegovih odluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA