Huliganstvo na kineski način: Žestoka tuča navijača i košarkaša pred hotelom! (VIDEO)

Ko bi pomislio da se ovako nešto dešava u najmnogoljudinoj zemlji na svetu

  • 1

Košarkaši Liaoning Leopardsa i Sihuan Blu Vejla igraju finale plej-ofa kineske lige. 

>>> Monstrumi, neljudi, bolesnici: Huligani Sparte urinirali po ženi u Rimu?! (VIDEO)

Posle treće utakmice igrači Lioaninga doživeli su neprijatnost prve vrste kada su ih fizički napali besni navijači protivničkog kluba.

Incident o kome "bruji" Kina dogodio se na samom ulazu u hotel gde su gosti odseli, a sudeći po snimku koji se pojavio na internetu bilo je prilično žestoko.

Tridesetak navijača Sihuana stajalo je pred hotelom kada je stigao autobus sa igračima Liaoninga, i ne čekajuči mnogo da prođe, napali su ih uz bujicu reči koje, niti smo uspeli da ustanovimo šta znače, niti je to preterano važno.

Naravno, košarkaši gostiju su uzvratili svom snagom provokatorima, "sevale" su pesnice, udarao je ko je koga stigao, a tuča se prenela i u foaje hotela u koji se probila grupa huligana u jurnjavi za igračima, ali i pojedinim članovima njihove rodbine koji su se nalazili uz njih u tom trenutku.

Ono što je čitavom slučaju dalo još veći publicitet je to da u ekipi Liaoninga igra nekoliko kineskih reprezentativaca, koji su takođe napadnuti, tako da je čitav slučaj poprimio skandalozne razmere u tamošnjoj javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA