DRAGOLJUB SRNIĆ: Bilo bi suludo da ne tražim savet od brata pred meč sa Partizanom!

Ipak, Draža ne želi da otkrije koji savet je dobio od Slavoljuba

  • 3

Nedelja od 19.00 časova rezervisana je za derbi Super lige između Čukaričkog i Partizana, a jedna od najvećih aduta Brđana prd taj meč svakako je Dragoljub Srnić.

Agilni vezista odigrao je više od 130. utakmica za klub sa Banovog Brda. Na poslednja dva meča sa crno-belima teren je napuštao udignutog čela.

>>> Čukarički odredio cene karata za duel sa Partizanom!

- Bodovi su potrebni i nama i Partizanu. Svaki će biti zlata vredan u plej ofu. Čini se da je Partizan u jednoj krizi rezultata. Ne dolazi lako do pobeda. Utakmice će biti izjednačna, a nadam se naravno da ćemo na kraju slaviti pobedu kao što je to bilo i jesenas u Humskoj. Posle 130 utakmica za Čukarički, dobro znam šta znači derbi na Banovom brdu - rekao je Srnić.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Sa bratom Slavoljubom je u svakodnenvom kontaktu. I naravno da su pričali o utakmici protiv Partizana.

- Kako se približava utakmica, tako slušam skoro svakog dana isto pitanje, da li ćeš da tražis savet od Slaveta, šta ti je rekao i slično? Pa bilo bi pomalno suludo da ne tražim i da o tome ne razgovaramo. E, sad na koji način me je savetovao i šta je njegovo mišljenje, to već ne mogu da otkrijem. Jedinu što ću reći jeste da sam ga pažljivo saslušao i da ću mnogo toga pokušati da primenim na terenu - kazao je Dragoljub Srnić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA