Alaba ne želi nikuda iz Minhena, iako ga Barsa traži! Aršavin u Kairatu

Levi bek Bajerna potpisao novi ugovor sa klubom

  • 0

Standardni prvotimac Bajerna David Alaba produžio je ugovor do 2021. godine, saopštio je bavarski klub.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu, Alaba, čiji je sadašnji ugovor isticao 2018, potpisao je novi trogodišnji, čime je Bajern zadržao jednog od igrača koji daje karakter timu.

Alaba, koji je rođen u Beču i igra za austrijsku reprezentaciju ima 23 godine, a stigao je u Bajern kao 16-godišnjak. Njegov otac je iz Nigerije, a majka sa Filipina.U dresu Bajerna do sada je odigrao 255 utakmica i postigao 21 gol. Osvojio je 12 trofeja, uključujući četiri Bundeslige, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo.

Podsetimo, Alaba je velika želja Barselone u letnjem prelaznom roku.

ARŠAVIN U KAIRATU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nekadašnji fudbaler Zenita i Arsenala Andrej Aršavin karijeru će nastaviti u Kairatu, objavio je kazahstanski klub. Poznati ruski napadač sa tamošnjim vicešampionom potpisao je jednogodišnji ugovor, sa opcijom da se produži na još jednu sezonu.

Aršavin u Kairat dolazi nakon što je nedavno raskinuo ugovor sa Kubanom iz Krasnodara. U novom klubu saigrač će mu biti Anatolij Timoščuk, sa kojim je zajedno u Zenitu osvojio Kup UEFA i Superkup Evrope, pored brojnih titula i kupova u Rusiji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA