STOJKOVIĆ vs MIHAJLOVIĆ: Duel koji bi mogao da reši derbi Čukarički - Partizan!

Prštaće u nedelju po desnoj strani Brđana koju čuva možda i najbolji bek lige

  • 3

S jedne strane napadaće Nemanja Mihajlović, s druge će se braniti Filip Stojković! Duel koji bi mogao da odluči pobednika derbija između Čukaričkog i Partizana.

Mihajlović je trenutno najagilniji fudbaler crno-belih i svim protivnicima do sada je pravio dosta problema. Upravo je popularni Neca glavni adut Ivana Tomića, ali desnu stranu Čukaričkog brani možda i najbolji desni bek u Srbiji.

>>> DRAGOLJUB SRNIĆ: Bilo bi suludo da ne tražim savet od brata pred meč sa Partizanom!

- Necu poznajem, gledali smo snimke utkamica Paritzana i nema sumnje da me svih 90 minuta očekuje žestoka borba sa njim. Ko se bude bolje snašao, na kraju će izaći kao pobednik. Njegovo je da bude najbolji, kao što je i moje da se trudim da odigram što kvalitetnije - rekao je Stojković i dodao:

Foto: FK Čukaricki Foto: FK Čukaricki

- Biće teška utakmica, tako da je možda i dobro što smo preskočili meč sa Lučanima. Imali smo više vremena da se upoznamo sa novim šefom i prilagodimo njegovim zahtevima. Uvek je teško protiv Partizana. Oni su favoriti. Mi ćemo izaći i odigrati najbolje što možemo.

Upravo će Milan Lešnjak, novi trener Brđana, protiv Partizana debitovati na klupi kluba sa Banovog Brda.

- Partizan je baš dobra ekipa, dobro izbalansirana. Ima iskusnih igrača koji su nosioci igre i mladih igrača koji svojim angažovanjem i talentom donose prednost na terenu. Partizan je klub sa tradicijom. Čukarički je klub koji u poslednje tri godine mnogo radi na sebi i gradi svoju svetlu budućnost - rekao je Lešnjak i dodao:

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

- Partizan je ipak Paritzan, ozbiljan klub, institucija, uz Crvenu zvezdu naš najveći klub i najozbiljniji. Ali nam je ipak drago da Partizan nije toliko favorizovan u odnosu na Čukarički kao pre nekoliko godina, jer je to jedna vrsta priznanja za nas.

Meč između Čukaričkog i Partizana na programu je u nedelju od 19.00 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    19. mart 2016 | 16:27

    Свака њима двојици част, али сведоци смо да комшијама судије "кроје", утакмице. И до сада, али је то нарочито изражено у неколико последњих текми.

  • Semajlirane pufne

    19. mart 2016 | 21:15

    Haha neće proći pored Fikeza

  • Semajlirane pufne

    19. mart 2016 | 21:15

    Nemanja Mihajlović upamti Stojkoviću taj ne sme da prodje :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA