Navijači Zvezde uhapšeni u Španiji zbog prebijanja vlasnika restorana! (VIDEO)

Pevali su kao ludi kada su došli kod nas. U jednom trenutku jedan od njih mi je pružio ruku. Iz pristojnosti, pružio sam i ja njemu, a onda me je udario pesnicom u oko. Bez reči! - prepričava incident napadnuti vlasnik lokala

  • 15

Trojica navijača Crvene zvezde uhapšena su u petak u Malagi zbog nasilničkog ponašanja i prebijanja vlasnika tamošnjeg restorana!

>>> Zvezdini navijači nisu dali da se himna Evrolige čuje ni u Španiji (VIDEO)

Španski mediji prenose izjave svedoka iz restorana "Eskita De Uelva" koji je otvoren istog dana, o tome šta se dešavalo kada su se pojavile bučne pristalice crveno-belih, njih oko 60-70, koje su se uputile na košarkašku utakmicu Malaga - Zvezda.

- Tek što smo otovorili restoran, želeli smo to da bude pred Uskrs, i evo šta nam se dogodilo - jadao je vlasnik lokala, i prepričao kako je sve počelo:

- Pevali su kao ludi kada su došli kod nas. U jednom trenutku jedan od njih mi je pružio ruku. Iz pristojnosti, pružio sam i ja njemu, a onda me je udario pesnicom u oko. Bez reči!

>>> Košarkaši Zvezde sa navijačima u Malagi proslavili pobedu! (VIDEO)

Napadnutom je u pomoć priskočio njegov brat, ali su obojica bila prmorana da se povuku, jer su bili nadjačani.

Srećom po njih, lokalna policija je brzo reagovala. Nekoliko kola se u najkraćem roku "stvorilo" pred restoranom, pa su odgovorni za ovaj sraman incident lišeni slobode. Prema navodima španskih medija trojica su uhapšena.

Brat vlasnika restorana je završio u bolnici gde mu je ukazana pomoć zbog lakših povreda vrata. Epilog tuče je i oštećen inventar u restoranu koji su lomili navijači.

Takođe, gosti su pravili probleme i u samoj hali, jer je grupa njih sela iza klupe Zvezdinog tima iako nije imala karte za taj sektor, pa je reagovalo obezbeđenje i policija. Unikaha se kasnije izvinila svojim navijačima zbog tog propusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    19. mart 2016 | 23:14

    Ispravka , to nisu navijaci nego huligani i ja ih se stidim i odricem kao "navijaca" sto sramote moju Zvezdu !

  • Gorcilo

    19. mart 2016 | 23:06

    U aps na duze staze. Ja sam Zvezdas ali nam takva goveda ne trebaju. Bruka.

  • Stranac u noci

    19. mart 2016 | 23:09

    Stoku najstrzije kazniti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA