Preokret Partizana na Brdu: Mihajlović gurnuo crno-bele na drugo mesto! (VIDEO)

Utakmica na Brdu prekidana je čak tri puta zbog divljanja navijača Partizana

Fudbaleri Partizana nastavili su sa dobrim izdanjima u prolećnom delu prvenstva, i sa pobedama, pa su sada, posle dugo vremena, ponovo drugi tim na tabeli Superlige.

>>> ŠOK U PRVOM MINUTU: Pogledajte kakav je gol Partizan primio na meču sa Čukaričkim (VIDEO)

Crno-beli su u 27. kolu šampionata pobedili Čukarički rezultatom 2:1, posle preokreta u drugom poluvremenu.

"Brđani" su poveli već u 50. sekundi autogolom Bandalovskog, a pobedu gostima doneli su Miladin Stevanović i Valeri Božinov, ali za oba gola jednake zasluge kao i strelci ima i fenomenalni Nemanja Mihajlović, asistent u obe situacije.

Meč na Brdu je čak tri puta prekidan zbog ubacivanja baklji u teren od strane navijača Partizana, koji su uz pirotehničke ispade slali uvredljive poruke direktoru kluba Milošu Vazuri.

Forma Tomićeve ekipe je u usponu i to je evidentno iz utakmice u utakmicu. I meč protiv Čukaričkog je pokazao da ljubitelji kluba iz Humske do kraja ove sezone, a pogotovo kada krene naredna, mogu očekivati velike stvari od tima čiji zaštitni znak, polako ali sigurno, postaje - Nemanja Mihajlović!

Ono što je do skoro bio Andrija Živković za ekipu, to je sada Mihajlović.

Omaleni, brzonogi dribler na momente je "vezivao u čvor" odbranu Čukaričkog, bilo ga je svuda na terenu, nije ovoga puta imao sreće da se upiše u strelce, ali je zato sa dve savršene asistencije "spojio" prvo Stevanovića, a onda i Božinova sa golom.

Ipak, prenego što je Mihajlović "upalio motore", i pre bilo čega bitnog što se dogodilo na stadionu Čukaričkog, domaći tim je poveo - u 50. sekundi!

Stojković je ubacio loptu na peterac, tamo su u duelu bili Filip Knežević i Bandalovski, koji je na kraju poslednji igrao loptom i poslao je u gol.

Vredi reći da je meč na Brdu bio reklama za srpsko prvenstvo zbog dobre igre oba tima u oba pravca, prilika, uzbuđenja. Jedina mrlja bili su navijači Partizana, jer su ga prekidali tri puta. Uglavnom zbog ubacivanja baklji u teren i uzvikivanja pogrdnih parola.

Partizan je i u prvom poluvremenu imao nekoliko prilika da izjednači, nije ih tada iskoristio, ali zato jeste u nastavku, prvu pravu već na startu drugog poluvremena.

Saša Ilić, koji je počeo sa klupe, perfektno je uposlio Mihajlovića, ovaj savršeno "servirao" šansu Miladinu Stevanoviću, a ovaj snažnim udarcem matirao prezimenjaka među stativama domaćeg tima.

Glad za pobedom još više je porasla kod crno-belih sa postignutim golom. Igrali su gosti odvažno na polovini protivnika, agresivno i jednostavno u kombinatorici, i uvek je pokretačka snaga bio Mihajlović. Njemu pripadaju zasluge i za drugi gol. U akciji koja je prethodila rezultatskom preokretu Partizana defanzivci Čukaričkog ni lasom nisu mogli da uhvate ofanzivca gostiju, koji je pobegao po levoj strani, ubacio loptu pred gol, a tamo je Božinov uklizao za 1:2.

Do kraja meča Čukaričani nisu imali snage da odgovore istom merom, a posao im je postao otežan na startu petominutne nadoknade vremena, kada je Dragoljub Srnić dobio drugi žuti karton.

Crno-bele je ova pobeda konačno dovela na drugo mesto, ali mnogo više od tog plasmana, Tomića i njegove igrače može da raduje sve bolja igra i pobede koje sada dolaze u nizu.

Čukarički - Partizan 1:2

(Bandalovski 1. ag - M. Stevanović 49, Božinov 67)

ČUKARIČKI: Stevanović; Stojković, Đurić, Ostojić, Živković; Regan, Srnić, Knežević (Mirosavljević od 83. minuta), Matić (Mandić od 15. minuta), Bojić; Pavlović.

PARTIZAN: Šaranov; Bandalovski, Stevanović, Jovanović, Bogosavac; Jevtović, Brašanac, Kosović (Ilić od 46. minuta); Stevanović, Mihajlović i Božinov (Vlahović od 93. minuta).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GG

    20. mart 2016 | 18:50

    Ilić se ne mora ni vraćati. NAPRED PARTIZAN!!!

  • Joca

    20. mart 2016 | 21:16

    Bravo za klince, Mijahajlovica i Bogosavca. Eto selektore, imaš strašnu levu stranu po boku.

  • Drzavni projekat

    20. mart 2016 | 23:45

    Bravo crno-beli sampioni...pokidali smo jos jednog starletinog satelita...banditi ne odustaju od pakovanja sudija, cist penal nam nije svirao, i 3-4 izmisljena i navucena slobodnjaka na ivici 16m za Cuku...Partizan mora da ucini nesta, jer je svima jasno da greske sudija nisu slucajne, cak hoce da pokazu da namerno grese i da za to ne odgovaraju, jer su unapred za to delegirani i zasticeni od kazne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA