Gatuzo neće da ide u penziju, već u Glazgov

"Moram da napustim Milan ako želim da nastavim da budem fudbaler", izjavio je 36-godišnji Italijan

  • 0

Đenaro Gatuzo odigrao je poslednji meč za Milan u nedelju, ali 36-godišnji fudbaler ne želi da završi karijeru, već da je nastavi u Glazgov Rendžersima, za koje je nastupao u sezoni 1997-1998.

Italijan će sa San Sira otići po isteku ugovora u junu, i mada je počeo da se školuje za trenera - još ne želi da obesi kopačke o klin.

- Voleo bih da igram za Rendžerse, to je moj san. Mada, sada su u lošoj situaciji. Razgovarao sam sa ljudima iz kluba, ali moramo da vidimo šta će dalje da se dešava. Rendžersi nisu jedina opcija. Ne opterećujem se novcem. Želim iskustvo koje će me emotivno ispuniti, želim da se osećam živim - rekao je Gatuzo za italijanski list "Sportitalija".

- Osećao sam se kao bivši igrač na derbiju protiv Intera. Te noći sam došao kući i doneo odluku bez da sam sa bilo kim razgovorao. Ako želim da nastavim da budem fudbaler, onda moram da napustim Milan. Takođe, ako u budućnosti budem osećao da nisam u najboljoj formi, onda ću raskinuti ugovor sa klubom za koji budem igrao - odgovorio je Gatuzo na pitanje zašto napušta San Siro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA