Igrači Lejkersa vulgarno uznemiravali majku i kćerku! (FOTO)

Nik Jang i Džordan Klarkson slali degutantne poruke iz džipa

  • 0

Američki mediji "bruje" o incidentu u čijem su središtu dvojica košarkaša Los Anđeles Lejkersa Nik Jang i Džordan Klarkson.

Naime, pomenuti tandem, kao i još dvojica momaka koji su se nalazili u džipu, vulgarno su uznemiravali stariju i mlađu ženu, za koje se kasnije ispostavilo da su majka i kćerka.

Mlađa, Aleksis Džons, je inače poznata u SAD. Autor je knjige "Ja sam ta devojka" i osnivač je organizacije "ZaštitiJe", koja sarađuje sa Univerzitetima i profesionalnim sportistima u suzbijanju upravo ovakve vrste ponašanja kakva se njoj i njenoj majci desila - verbalnog seksualnog uznemiravanja. Dakle, savim je moguće da su košarkaši ciljano odabrali "metu".

Aleksis je bila dovoljno pribrana, pa je snimila incident i brzo ga "okačila" na svoj instagram.

- Molim se da ove fotografije postanu "viralne" jer upravo je to najveći problem sa mladićima - napisala je Džonsova uz postavljenu fotografiju Klarksona i Janga koji se cere.

Potom je opisala šta se dogodilo.

- Pre pet minuta džip u kome su bila četvorica momaka je stao pored naših kola na semaforu i tada su ti mladići počeli da se deru i da nam šalju najgore moguće gestikulacije i vulgarnosti. Mojoj majci i meni. Moja majka je zaplakala! Posvetila sam život borbi da se mladići edukuju i da pokazuju poštovanje, ne samo prema devojkama, već prema svima u svom okruženju. Besna sam. Uvređena i povređena. Histerično su se smejali sve dok nisu shvatili da ih snimam, a onda su počeli da paniče kao kukavice - napisala je Džonsova i poslala poruku:

- Pomozite mi da pronađen ove mladiće.

Ubrzo su oni lako identifikovani. Najviše problema bi mogli da imaju Klarkson i Jang protiv kojih će, prema navodima medija, Lejkersi pokrenuti internu istragu povodom ovog incidenta.

I pray these pics go viral because THIS is the problem with little boys. Five minutes ago, at the intersection of Melrose and La Bre here in LA, a jeep of four boys pulled up at a red light and started yelling and making the most disgustingly vulgar gestures at my mom and me. I rarely "rant" about things but this is the f%+#ing problem and the reason I've now dedicated my life to educating young men about respect, not just for women but for everyone. I'm angry. I'm insulted. I'm hurt. They were laughing hysterically until they realized I was filming them and immediately they panicked like the cowards they are. Thank you to all the real men out there who would never treat a mother and daughter that way... Speaking of, I'd love for this to make it back to their mothers!!! Help me find who these guys are!!! Let's see the power of social media and hold them accountable. I'd LOVE to have a candid conversation with them about sexual harassment not simply to shame them, but to understand their mentality so we can better educate young men to be respectful in the future. #littleboys #cowards #realmenrespectwomen #messedwiththewrongchick #wewillfindyou @iamthatgirl

A photo posted by Alexis Jones (@missalexisjones) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA