Klub prepoznao igrača ranjenog u terorističkom napadu! (FOTO)

Brazilski centar ozbiljno ranjen u bombaškom napadu na aerodrom u prestonici Belgije

  • 2

Bombaški udar terorista na Brisel do kraja života pamtiće i nekadašnji košarkaš Ostendea Sebastien Belin (37).

>>> (UŽIVO) TERORISTIČKI NAPAD U BRISELU: Više od 30 mrtvih, napad izvršio bombaš samoubica! Pronađen sumnjiv paket (FOTO) (LIVESTREAM)

Na internetu se pojavila slika ovog Brazilca (sa belgijskim pasošem) kako krvav i ugruvan, očigledno ozbiljno povređen, ali ipak svestan, leži u lokvi krvi, od posledica bombaškog napada koji se u utorak dogodio na aerodromu, jednom od tri mesta gde su udarili teroristi.

Njegov bivši klub Ostende, za koji je igrao od 2006. do 2009, je među mnogim slikama strave i užasa prepoznao onu na kojoj je Belin i postavio je na svoj tviter i poželeo mu brz oporavak.

Brazilac je pre 13 godina došao u Belgiju, gde je igrao za brojne klubove, a jedno vreme i za reprezentaciju te zemlje. Trenutno je član drugoligaša Gent Hoksa.

Na njegovu nesreću, kobnog dana se, poput mnogih, našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i na svojoj koži osetio sve strahote jezivog terora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miks

    22. mart 2016 | 13:56

    znate sta mi mislimo o terorizmu,to su nato sile sve sa evropskim pomagacima proizvele same.oni su zaboravili kad tuces neduzne gradjane i kazes kolateralna steta zaboravis da su i oni necija djeca.zaboravili su da imaju drzavu sa svojim gradjanima i da ce im kad tad neko vratiti udarac.ja ih uopste nezalim jer njihovi vladari su to zaradili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA