Lester je zvanično među velikanima: Lisice dobile poziv za najjači evropski turnir (FOTO)

Krajem jula i početkoj jula očekuje nas Internacionalni Kup šampiona u kom će učestvovati mnogo jaka imena kao što su Barselona, Bajern, Real...

  • 11

Fudbaleri Lestera u petoj brzini jure ka tituli prvaka Engleske, igranje u Ligi šampiona su praktično obezbedili, a potvrda sjajne sezone stigla je i u pozivu za učešće u Internacionalnom Kupu šampiona.

Lisice će stati rame uz rame sa Barselonom, PSŽ-om, Seltikom, Milanom, Čelsijem, Realom, Interom, Bajernom i Liverpulom. Doduše, mečeve će igrati samo protiv prve tri pomenute ekipe.

Otvaraju Kup protiv Selitka 23. jula, zatim sledi meč sa prvakom Francuske 30. jula, da bi za kraj usledio duel sa Barsom 3. avgusta. Biće zanimljivo gledati kako će Rijad Mahrez odigrati protiv kluba koji želi da ga dovede na leto.

Tu je još nekoliko zanimljivih derbi mečeva, što znači da nas ove godine očekuje još veći spektakl nego prošle sezone.

Mesta nema za dvojac iz Mančestera - Junajted i Siti, kao i za drugoplasirani tim Premijer lige Totenhem. Gradski rivali će svoju formu brusiti u Kini, gde će odigrati međusobni duel.

Pevci će putovati u Australiju i igraće protiv Juventusa, Atletiko Madrida i Melburn Viktorija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    22. mart 2016 | 20:04

    Pobogu da li je ovaj lik normalan??? Sta kaze gde je zvezda?auuu kakvi ljudi postoje znaci ne verujem, boze baci ciglu budi precizan...

  • Dule

    22. mart 2016 | 18:36

    A gde je zvezda????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA